kluczyk -alfa romeo 156 2.4 JTD

E

emill

Guest
WITAM WSZYSTKICH
Kupiłem auto, lecz mam tylko jeden kluczyk,w nim jest alarm oraz centralny zamek.
Chcę dokupić drugi, gdzie mogę go dostać.
STARGARD SZCZ. 2007

Witaj

Dorobisz kluczyk w salonie Alfy/Fiata oraz w praktycznie w kazdym wiekszym hipermarkecie na stanowisku dorabiania kluczy. Tam tez CI zakoduja immobiliser. Nie wiem tylko jak wyglada sprawa z alarmem.. Musza miec odpowiedni kluczyk i Ty trzeba zaprogramowac pod alarm

ile zapłaciłęś,oraz jak wyglądq sprawa z imobilazierem, nie wspomne o alarmie

kluczyk 156 2.4 jtd

Dowiadywałem się w hipermarkecie, nie ma możliwości chodzi o zabezpieczenie -imobilajzer, trzeba mieć kartę od klczyka, sam kluczyk dorobią, ale to wszystko
CO MOŻNA JESZCZE ZROBIĆ???????

zmienić supermarket w lublinie w realu zeby zaprogramowac immobilajzer to chcial tylko stary kluczyk i 50 zl :>>

Bryknij do salonu Alfy/Fiata
U mnie np. sam pusty kluczyk (czarny,skladany z malenkim znaczkiem alfy) zostal sprowadzony z Francji i na miejscu w warsztacie zakodowany.
Cena 130 € !!!

Nie ma problemu z dorobieniem klucza z kodem. Dorabiałem do Fiata Marei jakiś czas temu to kosztował we Wrocku 150zł. Załadował do pustego kluczyka (surówki) kod ze starego i działa do tej pory. Tylko po dorobieniu i zakodowaniu bierz goscia i idzcie do auta czy działa, bo miałem przypadek ze kod nie przeszedł na surówkę i stacyjka nie zczytywała kodu z klucza , a koles nie chciał uwzglednic reklamacji.Powodzenia

Ta, zmienic hipermarket. Immobiliser dorobia CI do Alfy wszedzie i nie potrzebujesz do tego karty kodowej. Ja nie mialem i mi oferowali dorobienie w kilku sklepach... Bez alarmu nowy immo i w ogole caly klucz okolo 130zł. W 1 sklepie mi koles dorobil klucz ale nie otweiral mi nawet drzwi. Dorobil mi 2 nowy i otwieral drzwi, ale nie odpalal samochodu. Koles oddal kase. Pojechalem do innego marketu i dorobili bez problemu i dziala elegancko

Witam, kupiłem alfę 156 sportwagon z 2000 roku, nie posiadam karty kodów, a kluczyki ( scyzoryki ) które dostałem od poprzedniego właściciela po części są wybebeszone. Nie ma w nich zaślepki i baterii, chciałem zapytać jaką baterię muszę dokupić by sprawdzić czy pilot w ogóle działa, oraz czy jest możliwość wymiany kluczyków na nowe, tak aby otwierać samochód z pilota.

Witam, kupiłem alfę 156 sportwagon z 2000 roku, nie posiadam karty kodów, a kluczyki ( scyzoryki ) które dostałem od poprzedniego właściciela po części są wybebeszone. Nie ma w nich zaślepki i baterii, chciałem zapytać jaką baterię muszę dokupić by sprawdzić czy pilot w ogóle działa, oraz czy jest możliwość wymiany kluczyków na nowe, tak aby otwierać samochód z pilota.

Dowiedz się w ASO.

Amortyzatory
Powrót