• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

klosze

• Autor wątku Autor wątku 1etnies1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
1

1etnies1

Guest
witam mam pytanko czy w 156 zdarzalo Wam sie ze zachodzily klosze niby to mgielka czy para a niby to kurz trace przez to moc swiatel z przodu. Czy są na to jakies sposoby czy nowe klosze??

Jak za wewnątrz to spryskiwacze na reflektory można zamontować a jak w środku trzeba reflektor od nowa uszczelnić.

Najlepiej rozkleić i od nowa skleić polecam to sam u siebie to robiłem z halogenami i reflektorami można przy okazji wyczyścić i są jak nowe !

ja w swojej 156 wypolerowałem szkła z zewnatrz pasta polerska "G3" przy okazji polerowania całego samochodu efekt jak nowe a samochod swiecił sie jak prosto z fabryki szkoda tylko ze tylko 3 dni bo pozniej ojciec rozbił i do tej pory go nie zrobiłem :/

Siwy, a tak krok po kroku jak z tym uszczelnieniem działać napisał byś? Też mam jeden ref. zamglony, lecz myślałem, że jest to wynik eksplozji żarówki i zaszło szkło od spalonego żarnika...
(zamglenie jest na 1/4 gornej części reflektora... :(

Zobacze może teraz jakoś zrobie bo musze wymienić u siebie szkło bo nie ma znaczka AR :/

Amortyzatory
Powrót