Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Mam problem z lewym xenonem - jakimś cudem "wypadła" soczewka i nie mam zadnego pomysłu co z tym zrobić. Doklładne zdjęcie w załączniku. Wszystkie propozycje i porady mile widziane.
Dzieki Kayrol, Sliniczek poziomowania nie ma zadnego wplywu niestety na polozenie soczewki. Tak jak w przypadku drugiej dobrej lampy nawet jesli wyciagne sliniczek soczewka nie wypada (po ponownym montazu dobrze wskakuje na swoje miejsce). Masz jakis dobry sposob na wymontowanie reflektora? trzeba pewnie caly zderzak zrzucic? Zna moze ktos jakiegos fachowca ktory "zregenerowal" by mi ta lampe?
mam ten sam problem co jac eek. Już drugi miesiąc tak jeżdżę. Jest to trochę irytujące bo lewa soczewka wypadła i swieći w podłoge, wieć tak jakbym miał jedną lampe.
Czy naprawde konieczne jest zrzucenie zderzaka aby wyjąć lampe?? Muszę wreszcie się za to zabrać.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.