[155] Klamki ALFA ROMEO 155

Gepard

Nowy
Auto
LANCIA KAPPA 2,4 JTD, ALFA ROMEO 166 2,4 JTD
Sondażowo ...

Próbuję załatwić klamki zewnętrzne do Alfy 155
Cena około 200 zł /szt
Czy będzie zainteresowanie takim tematem ?

ja bym wzial na wszelki lewą i prawą

hmmmm , powiem tylko że WY nie umiecie chyba otwierać drzwi albo obsługiwać klamki w Alfie.

Kurde , ja przez tyle lat nie uje** żadnej klamki ....w Czewonej od 98 w rodzinie i ona miała jeszcze te które zamontowano w fabryce , w TS-ach to samo .
Smarujcie to czasem , zamki , uszczelkki , zawiasy .....

Kurde , ja przez tyle lat nie uje** żadnej klamki ....w Czewonej od 98 w rodzinie i ona miała jeszcze te które zamontowano w fabryce , w TS-ach to samo .
Smarujcie to czasem , zamki , uszczelkki , zawiasy .....
a co to ma za znaczenie smarowanie? one poprostu mogą się ułamać, wystarczy energicznie podciagnąć i dupa. W zamku ta dzwigienka do klamki sie po jakimś czasie odgina i cięzko jest otworzyc drzwi. To poprostu jest gównolit i tyle tak jak stelaże lusterek.

Mi raz rozleciała się klamka na tyle lat uzytkowania i ja użykuje auto co dzień a nie od święta

Ostatnia edycja:
Andrzej ja swego TD - użytkowałem codziennie :) więc nie wiem do czego pijesz:P

Andrzej ja swego TD - użytkowałem codziennie więc nie wiem do czego pijesz
ja do niczgo nie pije, tylko piszę że urwana klamka w 155 to zadna nowina tym bardziej że mniej wtajemniczeni użytkownicy szarpią klamki i je urywają

Kurde kiedyś wrzuciłem do bazaru 8 sztuk po 40 zł szt. to nie było chętnych...A teraz po 2 stówy chodzą???

Bo pewnie dałeś prawe które są ogólnie dostępne a lewych jak na lekarstwo :)

Miałem 4 lewe 4 prawe. W końcu ktoś je kupił hurtowo po 3 dychy :)

Amortyzatory
Powrót