• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

klakson

• Autor wątku Autor wątku rafalbedzin
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

rafalbedzin

Guest
witam
mam problem mam spalony klakson :cry:

ale kur..a nie wiem gdzie on jest czy ktoś dobrej woli może mnie uświadomic bo przypuszczam że powinien być gdzieś w okolicy zderzaka ale patrząc z kanału nie zauważyłem go niestety

najbardziej zadowolony byłbym z jakiegoś manula do AR 166 2.0 TS, ściągnąłem tego z naszej strony ale nie potrafię go otworzyć

dzięki :wink:
Kolego stosuj się do regulaminu:
15.Pisząc o konkretnym modelu, w forach technicznych używaj prefixów przed pytaniem np. [155] Jak wymienić olej?
Ostrzeżenie: 1 pkt

Ostatnią edycję dokonał moderator:
dałem sobie spokój z tym klaksonem w zimę ale jest ciepło i zacząłem sprewdzać dostałem się do niego ściągając nadkole od strony kierowcy ale mam problem bo nie dochodzi do niego napięcie i teaz pytanie: GDZIE SĄ PRZEKAŹNIK I BEZPIECZNIKI OD KLAKSONU??

szukałem pod kierownicą dwa razy je przejżałem i dalej nic, mam zamiar sprawdzić jeszcze te na podszybiu ale nie wiem czy to te

jeśli możecie to sprawdźcie mi to i jak ktoś ma to prosiłbym epera na płytce bo na stronkach co chwile jest brak dostępu

bede zobowiązany

Kolego przekażnik zlokalizujesz dzieki instrukcji obsługi str 188

nie sadzisz że jakbym miał serwisówke czy cos do czego moge zerknąć to bym to zrobił???

otóż nie mam

czekam na odpowiedź kogoś kto na prawde może pomóc

podłaczam sie
wszytko mam dobrze styki bezpiecznik i napiecie jest tylko coś pewnie na kierownicy nie łaczy , może ktoś powiedzieć jak sie zabrać za rozbórke kiery?

A sprawdziliście bezpieczniki które znajdują się pod maską?Otwierając maske jest po prawej stronie mała kwadratowa puszeczka i wniej również są bezpieczniczki od świateł wentylatora i od klaksonu.Kierownice natomiast trzymają od spodu trzy śruby imbusowe.Ja dla pewności wolałem odpiąć akumulator aby poducha przez przypadek nie wystrzeliła.

Amortyzatory
Powrót