• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Katowice i okolice - poszukuje dobrego mechanika ds turbin jtd

• Autor wątku Autor wątku karooluss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

karooluss

Guest
Witajcie :D w jednym z watków odkryłem prawdopodobna przyczyne mojego "motor control system failure" (problem opisany tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/147_156_166_gt/15906-motor_control_system_failure_raz_kolejny.html) ktora moga byc zapieczone kierownice zmiennej geometrii turbiny lub cos z zaworem overboost. poszukuje wiec jakiegos mechanika, ewentualnie osoby z forum która ma o tym pojecie i cos wskóra :) bede super wdzieczny za kazda odpowiedz. Pozdrawiam ! :)

Ostatnia edycja:
ja robiłem w chorzelowie koło mielca, robią na poczekaniu w granicach 6h lub na zasadzie podmiany.. za regeneracje do 147 115KM wzieli 800zł, w niedziele są też na giełdzie w Krakowie

609-776-006 lub 017/ 584-14-79

---------- Post dodany o godzinie 15:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:56 ----------

pogadaj z nim, a powinien Ci poradzić co i jak

Szymon , dzwonilem tam i za czyszczenie kierownic policzyli 633 zł do tego vat, co wydaje mi sie troche drogo , za kompletna regenereacje ponad 1000 pln. To wydaje mi sie troszeczke drogo :(

To nie jest drogo. Takie są ceny, które wahają się zresztą najczęściej w przedziale 800-1200 za całkowitą regenerację. Zależy jeszcze kto jak się ceni.

Szymon , dzwonilem tam i za czyszczenie kierownic policzyli 633 zł do tego vat, co wydaje mi sie troche drogo , za kompletna regenereacje ponad 1000 pln. To wydaje mi sie troszeczke drogo :(

Tak masz racje, zrób turbine u pana Henia w garażu za 500zł który nie wywazy wirnika wraz z łopatkami ...

Regeneracja mojej turbiny 1700zł. Za 700zł to regeneracja z pocałowaniem w rękę na moje. Cena super.

nie wiem za co was tak golą??.. do lanci 2.4jtd 1100 policzyli tak że nie pierwszy raz byłem u nich z wizytą i fuszerki nie odstawiają.. przy naprawie możesz nawet stać nad nimi i pilnować

Amortyzatory
Powrót