Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Opaść czy pęknąć? Bo z tego co gdzieś widziałem to pękaDzisiaj dostałem zwykłym listem zaproszenie na serwis z okazji kampanii serwisowej F35P.
Pedał hamulca może przypadkowo opaść trakcie hamowania.
Jakby co to polecają ciągnąć przycisk hamulca postojowego żeby wyhamować auto.
Chyba pęknąć brzmiałoby źle marketingowo. W My Alfa nie ma żadnych informacji. PHEV z 2023.Opaść czy pęknąć? Bo z tego co gdzieś widziałem to pęka.
Jaki rocznik samochodu? Kampania pojawiła się w Serwisowanie i obsługa okresowa > AKCJE w My Alfa Connect?
No... " (...) wzmocnieniu (...)" w opisie - czyli pękaChyba pęknąć brzmiałoby źle marketingowo. W My Alfa nie ma żadnych informacji. PHEV z 2023.
Auta nie są do hamowania tylko do jeżdżeniaTato też dostał kilka dni temu. Czyli co, najlepiej nie jeździć przed zrobieniem, a jeśli już to nie hamować mocno?
Auta nie są do hamowania tylko do jeżdżenia.
Swoją drogą... dziwne, u mnie nie zrobili w grudniu na przeglądzie w ASO...
Możecie sprawdzić czy wyświetla się akcja po wpisaniu VINu na tej stronie?
https://www.alfaromeo.pl/mopar/aktualizacja-samochodu