[MiTo] Już widziałem w realu MiTo - zdjęcie!

• Autor wątku Autor wątku csscss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W Bielskim FAP już mają MITO - czerwona, widziałem jak ściagali z lawety. Teraz stoi gdzies schowana. Widziałem ją również we włoszech na drodze i bardzo nie ładnie sie prezentowała. Jakoś jak się minąłem z nią to miałem bardzo mieszane uczucia, jakaś taka wysoka i te lampy dziwne.

PietereQ napisał:
Nie ma co płakać 1,4t (150ps) w aucie o masie 1140 kilo będzie fajne, a GTA to powinien być niezły wiatrak, i niech się wszyscy brandzlerzy ibiz cupra, cooperów-s, czy focusów RS schowają Powoli idzie ku dobremu

No silniczki są dobre przy tej amsie to rzeczywiście będzie wiatrak.
Już 150 konna jednostka bedzie ostro wymiatała, o 250 konnym GTA nawet nie myslę bo to potwór będzie...

Ładne może i to to nie jest ale...moze wygląd zblednie przy frajdzie z jazdy tymi autkami, kto wie...nigdy nie mów nigdy, moze kiedyś się przekoanmy do MiTo...

Pozdrawiam

Było tylko urozmaicenie istniejących wersji: nowe kolory nadwozia ,nowe wzory felg, wersja 3,2 bez Q4, spadek wagi o min 40kg w zależnosci od wersji, wprowadzenie electronic Q2. No i wersja TI. Face ma być w 2009 roku,a 2010 -2011 następca

Wczoraj byłem w polinarze i oglądałem MiTo. Osobiście uważam że na żywo wygląda lepiej, zwłaszcza jeżeli chodzi o tył samochodu, co do przodu mam mieszane uczucia. W srodku miejsca nie jest zbyt dużo, poza tym za bardzo czuć tam fiata, przynajmniej dla mnie. Kupując takie auto to tylko w wersji GTA ;)
pzdr

gonzo napisał:
a tak na marginesie byl jakis fl 159 :?:

Byl. Praktycznie niezauwazalny. Inne materialy, dodane kolory, samochod odchudzony o okolo stowke z tego co pamietam srednio.

A Mi.To?
Mhm... powiem tak: jak zobaczylem cene to zaczalem sie zastanawiac czy po 4 miesiacach bezskuteczniego szukania nie wstrzymac sie do jesieni i nie wybrac po nowa Mi.To.

A doczekac sie Mi.To w salonie nie moge. Tak samo jak Nuova Delta. Mam je ochote poogladac, podotykac :roll: To juz nie to co kiedys, inny design, wiecej w nich widac Fiata, oczka juz nie waskie a duze... ale ma cos co mnie zawsze krecilo w samochodach: szyby bez ramek :mrgreen:

No Panowie. Nadejszla chwila w ktorej zaluje ze nie mam zony;) bo mobl bym jej taka MiTo kupic;) Ja poczekam na 149 w wersji gta.

Wróciłem wczoraj z Gran Turismo Alfy po Mazurach. Fiat Auto Poland dostarczył tam democar MiTo wersja 1,4 Turbo 155 KM Distinctive kolor czerwony. Wrażenia są mieszane .Autko wystylizowane raczej na tzw.damski samochód ,taki cukiereczek.Wbrew temu co napisał Mat wyżej uważam że miejsca jest dużo .Mam 1.90 wzrostu i po zajęciu miejsca za kierownica i ustawieniu fotela z tyłu na nogi jest tyle miejsca ile w 159. Z jazdy nie skorzystałem ponieważ mnie w ogóle to auto nie wzięło za serce , a moja pani woli Suva 4x4 w automacie :DDD

Amortyzatory
Powrót