[MiTo] Już widziałem w realu MiTo - zdjęcie!

• Autor wątku Autor wątku csscss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

csscss

Guest
Dzisiaj na dworcu kolejowym w Tychach miałem możliwość pewnie jako jako jeden z pierwszych z Was przyjrzeć się Alfie Mito. Na lawetach kolejowych wśród poprzednich generacji Punto stało kilkanaście Alf Mito . Wszystkie na wypasie- widocznie były to modele przygotowane do ekspozycji salonowej. Niestety zanim skoczyłem po aparat do domu i wróciłem aby to uwiecznić pociąg już ruszył. Dlatego taka kiepska fotka i z daleka. No ale co nieco widać białych i czerwonokrwistych MiTo.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
niezle :) Mateusz :) szczesciarz z Ciebie :D
szkoda ze juz nie mieszkam w motoryzacyjnej stolicy Polski bo pewnie tez miałbym okazje na takie widoki, pozazdrościc :)
no to czekamy na przyjaz na salony, bede tez wypatrywał na lawetach MiTo

No właśnie. Dajcie znać jak już się pojawią w salonach. Sam chętnie wybiorę się by dokładnie obejrzeć. Nie mieszkam w mieście więc nie mam możliwości wstąpienia "przy okazji", ale jak już będą to się wybiorę.
Pozdrawiam i gratuluję fotki.
- Rafał

Gdy pierwszy raz zobaczyłem temat, to pomyślałem, że gdzieś w hipermarkecie real pojawiło się coś związanego z mito. :mrgreen:

MI.To można było zobaczyć na żywo w Tychach na " Fiat Auto Poland Family Day".
Mnie niestety tam nie było, zdjęcie zapożyczyłam z Lancia Klub Polska (klik!), Gdzie jest cała relacja z tej imprezy.
51.jpg

Niestety na Family Day mają wstęp tylko rodziny pracowników. Rok temu można było tam zobaczyć nawet C8.

csscss napisał:
Niestety na Family Day mają wstęp tylko rodziny pracowników. Rok temu można było tam zobaczyć nawet C8.

KAŻDY mógł wejść bez problemu. A pracownicy mieli za free jedzonko i piwko. Wiem bo byłem i naprawdę polecam wszystkim bo jest co oglądać. W prawdzie mieszkam jakieś 200 metrów od fabryki, ale jeszcze mi się nie znudziło ;)

Dziś wybrałem się do Polinaru obejrzeć sobie nową 147 ale spotkało mnie coś bardziej ekscytującego :). Dzięki uprzejmości Pana z salonu miałem możliwość, pewnie jako jeden z pierwszych w Polsce obejrzeć i zasiąść za sterami Mito! :). Oczywiście tylko w salonie ale i tak wrażenie piorunujące. Czułem się jak dziecko w sklepie z zabawkami :P auto jest absolutnie CUDOWNE! Sprzedaż rusza już we wrześniu (więc niebawem) a cena nie zabija na wstępie i jest niższa jak za 147 (od 49tyś.) Jutro zamieszczę fotki jak zgram je z telefonu.

Zewnętrznie może troszkę ale nie rzuca się to wyraznie w oczy (przynajmniej w salonie, na ulicy pewnie inaczej). Natomiast w środku jest bardzo dużo miejsca, chyba więcej jak w 147 (przynajmniej z przodu). Za kierownicą można poczuć się jakby się siedziało w większym sportowym aucie :mrgreen:

75andrew155 napisał:
Wygląda ochydnie

Ochydnie to za duże słowo wg. mnie, choć nie ukrywam że za tą kasę wolałbym kilkuletnią 166 w full wypasie albo GTVkę V6...

Ale o gustach się nie dyskutuje i pewnie znajdzie nabywce ale napewno nie w mojej osobie...

Pozdrawiam Alfisti

Czemu te głąby robią coraz brzydsze Alfa Romeo , niech wskrzeszą SZ. RZ i dodadzą nowoczesne Alfoskie V6

Raczej wskrzeszenie Alfy SZ RZ ma mało wspólnego z Mito który ma się sprzedawać w tysiącach a nie dziesiątkach egzemplarzy. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. A mito zdecydowanie lepiej wygląda w realu niż na fotkach. Widzałem obok siebie stojącą Mito i Brere. i samego mnie to mocno zaskoczyło, ale brera wygląda nie tylko na większą siostre ale i zdecydowanie starszą.

Ja siebie niewidzę w takim niby aucie i tak patrzę na samochody te światła z przodu to straszydło ;|/ ale przyznam że w realu jej nie widziałem i pewnie żeby nie znaczek Alfoski nigdy by mi nie przyszło do głowy że to właśnie Alfa

Nie ma co płakać 1,4t (150ps) w aucie o masie 1140 kilo będzie fajne, a GTA to powinien być niezły wiatrak, i niech się wszyscy brandzlerzy ibiz cupra, cooperów-s, czy focusów RS schowają :lol: Powoli idzie ku dobremu

Amortyzatory
Powrót