Do tej pory jeździłem w sumie Punto 2 FL, Grande Punto, Lancią Lybrą, teraz pora na AR (chociaż szukałem 159). W sumie pierwsze auto z którego jestem na prawdę zadowolony mimo wielu jego bolączek w moich oczach 
Rocznik 2011
Przebieg (zakup 105kkm) teraz 127kkm
Niebawem mamy swoją pierwszą rocznicę.
Wyposażenie w sumie trochę bieda ale nie ma dramatu. Z rzeczy nie do zrobienia brakuje mi tylko ksenonów.
Z rzeczy które są/były do zrobienia:
tempomat - już jest
b&m - "namiastka" jest - zmieniarka bluetooth, która jak się okazuje nawet jest lepsza niż b&m bo obsługuje dwa telefony w tym samym czasie na stand by
mieszki lewarka i ręcznego wymienione na skórzane zamiast oryginalnej ekoskóry
poprawki lakiernicze - umówiony termin
czujniki parkowania tył - do przemyślenia
felgi - jeszcze muszą na regenerację trochę poczekać
MultiAir - wymieniony
Na lato weszły opony Pirelli P7 Cinturato Blue, na zimowych ją kupiłem opony są prawie nowe więc póki co zostaje na 17' mając dwa nowe komplety opon.
Jak wróci od lakiernika to pójdzie na wosk albo ceramikę na zimę - zobaczymy jeszcze.
Rocznik 2011
Przebieg (zakup 105kkm) teraz 127kkm
Niebawem mamy swoją pierwszą rocznicę.
Wyposażenie w sumie trochę bieda ale nie ma dramatu. Z rzeczy nie do zrobienia brakuje mi tylko ksenonów.
Z rzeczy które są/były do zrobienia:
tempomat - już jest
b&m - "namiastka" jest - zmieniarka bluetooth, która jak się okazuje nawet jest lepsza niż b&m bo obsługuje dwa telefony w tym samym czasie na stand by
mieszki lewarka i ręcznego wymienione na skórzane zamiast oryginalnej ekoskóry
poprawki lakiernicze - umówiony termin
czujniki parkowania tył - do przemyślenia
felgi - jeszcze muszą na regenerację trochę poczekać
MultiAir - wymieniony
Na lato weszły opony Pirelli P7 Cinturato Blue, na zimowych ją kupiłem opony są prawie nowe więc póki co zostaje na 17' mając dwa nowe komplety opon.
Jak wróci od lakiernika to pójdzie na wosk albo ceramikę na zimę - zobaczymy jeszcze.
Załączniki
Ostatnia edycja: