• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

jeszcze tydzien i moze sie uda do makaronu mam wielkie serce

CIAMILL156

Nowy
Auto
Giulia MY22 Estrema było 156 2x147 166Busso 159...
jeszcze tydzien i bede znowu mial swoja 156 nie czynna byla od 22 lipca wiecej nie bede podejmowal sie naprawoiania rozbitej alfy zaplacilem za nia 4600euro + oplaty z (holandii) a w naprawe wlozylem 13000tys zł ale mniejsza z tym aby tylko jezdzila jestem poprostu motomatoł brak słow i wielki zal bo koledzy z bmw i starych skondonialych ww sie ze mnie smieja chcial bym z wami pojechac na tego sylwka do czech ale nie mam czym odebralem alfe w czoraj wszystko spox ujechalem 300m i *** ja strzelil no i nastepny tydzien i tak dookola i byc tu madrym porazka

prawdziwy alfaholik :D

Dokładnie-szacunek za wytrwałość.Podziwiam Cię,ale jak to mówią-trzeba być twardym a nie miętkim :D

bez dwóch zdań, wiem co to znaczy nie móc usiąść za sterem swojej belli, ja bez mojej musiałem się obyś przez 3 mce, generalka silnika i skrzytnie z włoch musiałem ciągnąc..
respekt.... 8)

no i stalo sie najprawdopodobniej jutro po ponad pol rocznej przerwie od lipca 2006 do stycznia 07 zasiade za sterami mojej belli juz nie moge sie doczekac jak wpadne na miasto no chyba ze znowu cos wypadnie i znowu trzeba bedzie czekac no ale .....

Amortyzatory
Powrót