• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

jest ktoś z okolic jastrzębia/bielska/rybnika??

Marek

Nowy
Auto
była AR 146 1.6 TS 99r, jest Lancia Lybra 1.8
POzdrowienia dla wszystkich.Jak możecie to się wpisójcie zobaczymy ile nas jest:)pozdrawiam

wiem ze kiedys byl ktos jeszcze z rybnika ale chyba juz dawno na forum nie zagladal

Ja częściowo mogę się odezwać bo moja lepsza połowa pochodzi z Jastrzębia, a co za tym idzie bardzo często tam bywam :)
Tak na marginesie w tą sobotę będziemy w Jastrzębiu więc na chwilkę można by się było gdzieś spotkać :wink:

AR_33 napisał:
Ja częściowo mogę się odezwać bo moja lepsza połowa pochodzi z Jastrzębia, a co za tym idzie bardzo często tam bywam :)
Tak na marginesie w tą sobotę będziemy w Jastrzębiu więc na chwilkę można by się było gdzieś spotkać :wink:
A ja akurat będę na weekend w Poznaniu.. :) "Mrugniemy" sobie po drodze.. :D

Jedziesz "normalną" trasą (Tarnowskie Góry - Kluczbork - Ostrów - Jarocin) czy masz opanowany jakiś lepszy przelot?

Grzegorz83 napisał:
Jedziesz "normalną" trasą (Tarnowskie Góry - Kluczbork - Ostrów - Jarocin) czy masz opanowany jakiś lepszy przelot?

Ja jeżdzę z Poznania przez Leszno, Rawicz do Wrocławia, a dalej A4. :)
Do Jastrzebia jedziemy w piątek po pracy :D
Trasam może trochę dłuższa, ale na pewno szybsza szczególnie od Wrocka :twisted:

Ja bardzo chętnie tyle że jestem aktualnie na wakacjach...No ale w innym terminie czemu nie:)

ooo jednak nas troche jest w tych okolicach :) ja coprawda tylko weekendowo ale zawsze cos :) moze na następnym zlocie albo mini spocie bedzie jeszcze wiecej AR? :)
Pozdrawiam

Fajnie że jest nas coraz więcej....żałuje tylko że na zlocik się nie dam rady wybrać żeby was poznać i napić się wspólnie piwka

Kto z okolic jedzie na zlot do Bielska. Mamy co prawda kawałek, ale można by jechać kolumną. Co wy na to żeby się gdzieś spotkać i później wyruszyć grupą. :)

Ja z pszczyny wyjade pewnie kolo 9rano zeby byc wczesniej wiec bede na Was czekał w bielsku :)

Amortyzatory
Powrót