A
acik666
Guest
Witam,
Ma ktoś foto jak stoi alfa 156 na jamexach - 40 lub eibach - 30???
Pozdrawiam
Patryk
Ma ktoś foto jak stoi alfa 156 na jamexach - 40 lub eibach - 30???
Pozdrawiam
Patryk
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
P.S. Nie chciałem tym postem urazić spalaczy bio-paliwUżytkownicy diesli wspierają przecież polskie rolnictwo! Rzepak rulez. Viva rzepak!
nie czujemy się urażeni , my wspieramy rolników wy wspieracie mechaników i producentów panewek i pierścieni tłokowych![]()
faktycznie w dieslach czegoś takiego nie ma :lol::lol::lol::lol::lol::lol: tam światłowodem połączony jest korbowód z wałem :lol::lol::lol::lol: a zamiast pierścieni na tłokach jest wiązka lasera :lol::lol::lol::lol:
Świadczy to tylko o tym ze TS jest 100 lat za murzynami. 2 takt za Trabanta więcej wytrzymuje![]()
a co to jest to drugie ?Wolę mieć Check Engine niż motorschaden![]()
a co to jest to drugie ?nie znam w ogóle tego pojęcia
kurczę - może ja mam ten schaden cały czas i tak jeżdżę z tym nieświadomie ? ile to kosztuje ?![]()