R
rafao3
Guest
³≈jakiej firmy przepływomierz do 156 czy ktoś już wymieniał bo ceny sa od 150 zł [getz] do 250 zł [bosch} czy jest pomiedzy nimi jakaś różnica, jaki jest najlepszy
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
nieda rady taniejMaciek-156 napisał:Lepiej szybko zapomnij o tym badziewiu z allegro - wygląda tak samo, nazywa się tak samo tylko nie działa tak samo jak oryginał. Skończy się i tak tym że będziesz musiał kupić oryginalnego boscha za 450zł
A rure, ktora łączy przepływomierz z gaznikiem masz bez dziur. Odegnij ja i posprawdzaj bo moze lapie lewe powietrze.HUBI napisał:Wymieniłem przepływkę w moim aucie na nową i d..a, gorzej niż na starym. Silnik przymulony, nie wkręca się na obroty, na wolnych obrotach falowanie. Reset komputera robiłem.
a jaka ta nowa?? tzn jaka firma i gdzie kupiona??HUBI napisał:Wymieniłem przepływkę w moim aucie na nową
Madnes7 napisał:a jaka ta nowa?? tzn jaka firma i gdzie kupiona??HUBI napisał:Wymieniłem przepływkę w moim aucie na nową
a no i jak ten reset robiles??
a po co tak w ogóle zmieniałeś przepływkę? jesteś tu nowyi nie pisałeś o jakimś problemieHUBI napisał:Przepływka GM kupiona u znanego na forum człowieka w W-wie, akumulator odpiety na ok 30 minut, potem praca na wolnych obrotach do załączenia wentyaltora.