Jakie żarówki we wnętrzu?

Ja zamówiłem takie aliexpress.com/item/2x-Festoon-Car-31mm-Led-Light-6000k-White-3030-SMD-c5w-C10w-31-Mm-36mm-39mm/32814769965.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.toRDCl

Do środka i do bagażnika, czyli 6 sztuk łącznie, czyli €8.37
Długość 39mm pasuje dobrze, trochę ciężko wchodzą na początku, ale wchodzą, a mają o dwa emitery więcej niż 36mm więc świeca o 50% mocniej.

Wyglądają na porządne zrobione, jest chłodzenie, i święcą duuuużo jaśniej niż zwykle.
Aż w końcu coś w nocy w tej mojej czarnej w środku widać. Nawet w bagażniku.
Ponieważ świecą one na jedną stronę tylko, te z przodu nad lusterkiem trzeba skierować w górę, w reflektory,
i wtedy fajnie świecą skierowane przez reflektor i soczewkę, prawie jak oryginalne, tylko dużo mocniej.

Mam je trochę ponad miesiąc, i działają bez zarzutów. Mam nadzieje że tak pozostanie ;)
Wolałbym bardziej ciepłą barwę światła (choć nie są takie ohydne niebieskie) ale niestety chyba nikt takich nie robi.

2x-Festoon-Car-31mm-Led-Light-6000k-White-3030-SMD-c5w-C10w-31-Mm-36mm-39mm.jpg

Ostatnia edycja:
medal złotej łopaty się należy

Miałem zamontowane zimne ledy i powiem szczerze, że były aż za jasne, przez co czułem się za kierownicą jak jakiś taksówkarz. Zmieniłem spowrotem na zwykłe żarówki. Nie jest to też najnowsze auto, żeby pakować wszędzie ledy. Po prostu mi się to nie podoba

Amortyzatory
Powrót