[159] Jakie Radio do 159?

Auto
AR 159 SW Medium Ti 1.9 150km 2008r
Witam,
Przymierzam sie do zakupu jakiegoś radia do mojej 159 (Aktualnie siedzi ori bez navi). Nagłośnienie Bose, więc chcialbym zeby troszkę lepiej grało. Czy z androidem czy bez to nie ma znaczenia, byle był Bluetooth i ewentualnie żeby obsługiwało Multifunkcje z kierownicy. Zależy mi również żeby nie wystawało zbytnio ponad panel. Co do ceny to tez żeby nie była jakaś zaporowa (Tak myślę że do 1000zł jesli obsługuje multifunkcję). Polecacie może jakieś albo ktoś chce sprzedać? pochwalcie sie co u was siedzi z ewentaulną ceną.

A co chcesz osiągnąć poprzez wymianę jednostki sterującej? Jeżeli brakuje Ci tylko bluetooth to można to przecież załatwić znacznie taniej i prościej. Co do Bose to uważam, że gra naprawdę fajnie (nie wiem czy przerabiałeś ten temat, ale warto pozbyć się jednego kabelka, żeby radio dostało dodatkowego wigoru).

Jak To załatwić prościej? W sensie chciałbym puszczać muzykę z Telefonu lecz transmitter odpada bo jednak jakość jest podła. Ten temat z kabelkiem mi nie znany możesz rozwinąć bardziej?

Miałem na myśli właśnie transmiter. Co do kabelka Klonek już Ci podesłał link:)

Z kabelkiem sie pobawię jak tylko znajdę chwilę czasu lecz to działanie tymczasowe, jednak bede szukał radia, pytanie które wspierają subwoofer bo z tego co zdołałem wyczytać nie każde radio daje sygnał na wzmacniacz

Amortyzatory
Powrót