• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

jakie byly wersje wyposazenia w 156 2000

• Autor wątku Autor wątku Brunet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Brunet

Guest
witam. Mam mala zagadke a szczerze powiem ze naszukalem sie po necie i nie moge do konca nic konretnego znalezc. Czy ktos ma pojecie jakie byly wersje wyposazenia i co wchodzilo w ich sklad w 156 selespeed? nie wiem wydaje mi sie ze mam full opcje ale sam nie jestem pewien. Jakby ktos podal link bylbym wdzieczny. np maly spojler z tylu lacznie z 3 swiatlem stop i w w szybie na dole nie ma, tyle ze ja wypatruje takiego na ulicach i nie ma; jak maja taki sam spojler to 2 swiatla. Glupio to wyglada ale nie moja sprawa. chce wiedziec co jest w standardzie i jakie sa wersje tylko.

mam skory, nie mam szyberdachu, mam klime manual, maly spojler z tylu, samochod wyglada na delikatnie obnizony, felgi 16"; samochod jest w w dziale nasze belle jakby co

hehe nie sa podgrzewane siedzenia; wiem ze moga byc; nie wiem co jest w standardzie tak bym jakos doszedl co jest; podlokietnik jest ale nie wiem czy w standardzie jest czy nie; nie ma jakiejs strony z danymi dotyczacymi pakietow? mam ksiazki serwisowe, tez nie wiem czy takie jak w polsce, ale tam nic nie ma co za wyposazenie w co wchodzi; wydaje mi sie ze oprocz podgrzewanych siedzen jest full ale pewien nie jestem; postawisz kolo innej to wyglada zupelnie inaczej i szczerze powiem ze sam nie wiem dlaczego...:/ w kazdym razie lepiej tak ze nie placze;)

Wiele osób sądzi że jeśli nie ma wyświetlacza ze wskazaniem temp. to klima jest manualna,
Mam orginalną fakture z zakupu auta i mam tam dopłate za klime automamatyczną,
A mam typowy panel sterowania klimą jak w każdej 156 z klimą z przed liftingu.
Jeżeli jest funkcja auto i utrzymuje temp. taką jaką nastawimy pokrętłem to nie jest to już raczej manual. Który funkcjonuje jedynie jako nawiew zimnego powietrza bez możliwości kontrolowania temp. w samochodzie.
Chyba się nie myle???

dzieki homer za pomoc:) browar mozemy w realu wypic jak sie da; jakby ktos potzrebowal info walic na priv albo gg

Amortyzatory
Powrót