• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Jak zrobic taki grill ?

• Autor wątku Autor wątku Bolo1990
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Bolo1990

Guest
Interesuje mnie jak wykonac taki grill bo bardzo mi podpasowal ?

ależ Siwy , kolega wie skąd ale nie wie jak - tak więc kolego musisz odciąć nieco listwy , odkleić taśmę zabezpieczającą i docisnąć ...wcześniej rozważ odtłuszczenie atrapy (nie to że dieta , chodzi mi o brud)

Ależ Marcinie przed zdjęciem taśmy zabezpieczającej lepiej docinać do odpowiedniego wymiaru :)

siwy144 napisał:
Ależ Marcinie przed zdjęciem taśmy zabezpieczającej lepiej docinać do odpowiedniego wymiaru :)

jak najbardziej muszę się zgodzić , jednak co dwie głowy to nie jedna :wink:

obserwator737 napisał:
ależ Siwy , kolega wie skąd ale nie wie jak - tak więc kolego musisz odciąć nieco listwy , odkleić taśmę zabezpieczającą i docisnąć ...wcześniej rozważ odtłuszczenie atrapy (nie to że dieta , chodzi mi o brud)
Kolego Marcinie, czyżby ten rodzaj "tuningu" przypadł Ci do gustu? Mam na myśli przeróbkę samego grilla.
Pytam z czystej ciekawości, bez złośliwości oczywiście :)
Pozdrawiam.
- Rafał

zatem odpowiem też bez złośliwości :D

ciągle biję się z myślami... mam zero tjunu w swojej GT (no nie licząc pewnych poprawek po fabryce ale to chyba nie tjun :cry: ) ...może się w końcu przekonam oglądając już zrobione scudetto na tym forum ...tylko ciągle ich mało ...przyznaję iż moje rady w tym temacie były czysto teoretyczne :oops:

Amortyzatory
Powrót