Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Chciałem napisać sprostowanie, bo teraz mam już większą wiedzę po wymontowaniu części plastikowej swojego pękniętego kolektora.
Otóż tak naprawdę numer kolektora znajduje się w jego dolnej części i widnieje na naklejce z kodem paskowym boscha, przylkejonej od spodu. Tak więc nie ma możliwości jego zobaczenia podczas, gdy jest on zamontowany do samochodu chyba, że jest to możliwe przy użycie jakiegoś lusterka na długim patyku.
Kolektor składa się z 2-ch sklejonych ze sobą części i numer, który jest normalnie widoczny na jego górnej części jest prawdopodobnie tylko numerem górnej części kolektora. Po eksplozji gazu i rozpołowieniu się mojego kolektora w miejscu klejenia, stwierdziłem bowiem, że wewnątrz jest drugi numer dolnej części.
Tak więc teraz mogę podać prawdziwy numer kolektora z naklejki dla AR 156 1,6TS z 1999 r. - 0 280 600 004.
Przepraszam, jeżeli wcześniej wprowadziłem kogoś w błąd.