• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

jak rozkodować VIN ...chodzi mi o wyposazenie

• Autor wątku Autor wątku 12345Arturro
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
1

12345Arturro

Guest
Witam

czy zna ktos program , stronkę lub umie na forum rozkodowac VIN bym wiedzial jakie mam wyposazenie auta???

chodzi mi glownie o to zeby sie dowiedziecz czy 2 czy 4 poduszki

bo co ciekawego zauwazylem-moze sie mysle...ale widze ze kazda ma napis Alfa romeo na fotelach z przodu a u mnie nie ma takich napisow....
pod pasazera fotelem jest kabel zolty z rezystorkiem zatopionym-podobno to od bocznych poduszek....

wiec ciekawi mnie te dwa fakty czy czasem fotele na nowo nie byly obszywane i poduszki nie polecialy boczne..kto to wie stad prosba o VIN rozkodowanie

pozdrawiam

ja wpisywałem i zawiele się nie dowiedziałem :) tylko miesiąc produkcji i kolor tapicerki. w dodatku podało mi dwa warianty silnika do wyboru 110 i 115 koni .. heh...

Witam
...

bo co ciekawego zauwazylem-moze sie mysle...ale widze ze kazda ma napis Alfa romeo na fotelach z przodu a u mnie nie ma takich napisow....
pod pasazera fotelem jest kabel zolty z rezystorkiem zatopionym-podobno to od bocznych poduszek....
...

Jeżeli masz na siedzeniach tapicerkę aksamitną to nie każda miała haftowane logo na przednich fotelach. Od czego to zależy? nie mam pojęcia i próbuje sam dojść do tego ale nikt nic nie wie. początkowo myślałem że haftowane logo jest tam gdzie nie ma bocznych poduszek,ale po sprawdzeniu kilku różnych aut ta teoria padła. Kostki pod fotelem są od poduszek bocznych. Żeby sprawdzić czy masz boczne poprostu zajrzyj na bok fotela, powinny być tak plastiki z napisem AIRBAG

Co do VIN'u to eper ładnie Ci go rozkoduje i powie jaką masz tapicerkę, kolor lakieru, rocznik itp.

najlepiej wklej fotkę wnętrza

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót