D
dzumka
Guest
Może by tak Alfiści z okolic Nysy się zintegrowali. Jeździ tutaj sporo AR a trzy osoby z Nysy i Otmuchowa są nawet na tym forum. Proponuję jakieś spotkanie integracyjne.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
adi599 napisał:mozna by cos we wrzesniu pomyslec nad jakims spotkaniem,z racji ze jestem teraz pol na pol w zakopcu i nysie jestem za :wink:
Świetnie, no to może się coś rozkręci. Jak pojawi się więcej chętnych to rozpoczniemy bliższe ustalenia, jak gdzie i kiedy.Parzi napisał:Ja w sumie z Kozla,ale moze tez bym sie skusil![]()
No, no Adi... Widzę, że to poważna sprawa...adi599 napisał:mozna by cos we wrzesniu pomyslec nad jakims spotkaniem,z racji ze jestem teraz pol na pol w zakopcu i nysie jestem za :wink:
powazna sprawa i to jak :wink: ...w Nysie jesli bede to napewno podjade, a Twoj pomysl popieram a i moze ktos z podkarpacia sie postara przyjechac, hej :lol:alces1 napisał:adi599 napisał/a:
mozna by cos we wrzesniu pomyslec nad jakims spotkaniem,z racji ze jestem teraz pol na pol w zakopcu i nysie jestem za :wink:
No, no Adi... Widzę, że to poważna sprawa...
A propos spotu o którym kiedyś rozmawialiśmy, w niedługim czasie zrobię zdjęcia miejsca i wrzucę na forum, ale to dopiero po zlocie w Częstochowie, bo większość forumowiczów jest póki co (i bardzo dobrze) tym spotkaniem zaaferowana. Natomiast myślę, że w Żegocinie to można by tak 21, albo 28 września się spotkać.
Pozdrawiam.
b.piotrus napisał:Z tego co widzę Dzumka jest w moim wieku, może my się już znamy, a nawet o tym nie wiemyuczyłem się i w mechaniku i w budowlance.
adi599 napisał:sobota 20-tego lub dzien pozniej w niedziele
adi599 napisał:aha i który z panów tak czesto mi macha obok RCKU
ja juz zatrudnilem i wlasnie dlatego kulam sie teraz do Nysy :roll: , spotkanie proponuje 20-tego w sobote o 16 , co do miejsca to moze miejscowi podpowiedza,a co dalej to wyjdzie w praniu moze jeszcze ktos sie zjawi,jesli cos nie gra to mnie poprawcie ale mysle ze bedzie git,pozdrawiamdzumka napisał:adi599 napisał/a:
sobota 20-tego lub dzien pozniej w niedziele
Mi również tak by pasowało.
adi599 napisał/a:
aha i który z panów tak czesto mi macha obok RCKU
Przejeżdżam tamtędy dosyć często więc może to ja, bo macham na okrągło, tak że chyba będę musiał kogoś do machania zatrudnić.![]()
Mi też pasuje 20 o 16 tej. Może parking nad jeziorem a tam sie zobaczy co dalej.adi599 napisał:ja juz zatrudnilem i wlasnie dlatego kulam sie teraz do Nysy :roll: , spotkanie proponuje 20-tego w sobote o 16 , co do miejsca to moze miejscowi podpowiedza,a co dalej to wyjdzie w praniu moze jeszcze ktos sie zjawi,jesli cos nie gra to mnie poprawcie ale mysle ze bedzie git,pozdrawiam
b.piotrus napisał:Ok. 20.09. o 16- parking nad jeziorem, koło głównej drogi- będzie widać z ulicy i nikt się nie zgubi
![]()