• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

instrukcja serwisowa

• Autor wątku Autor wątku gumis_kiler
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gumis_kiler

Guest
sciagnalem to co jest na forum odnosnie instrukcji sewisowej i nie chodzi mi ten program:/ chodzi wam ten program moze trzeba sciagnac jakies biblioteki do niego....

Nie wiem ktora masz wersje - wiem ze byly takie ze trzeba bylo date w systemie przestawic na jakas konkretna...

A może nie masz adobre reader (taki programik do otwierania pdfów)?

mam adobe... tylko z tym ze tego nie ma w pdf'ach tylko to jest jako program ci ktorzy scigneli z tego forum powinni wiedziec jak to wyglada.....:/

A sory nie przeczytałem dokładnie :P , to co ściagasz to jest obraz płyty i musisz to uruchomić jakimś odpowiednim do tego programem (np Daemon Tools) lub wybrać w nero opcję nagraj obraz płyty i wybrać ten plik który ściągnąeś (zazwyczaj po rozpakowaniu ma rozszeżeniu cue, mds, nrg...itp)

wiem...ja juz mam zainstalowany ten program i to on mi nie chodzi

Amortyzatory
Powrót