instrukcja do belli-147

Rufik

Nowy
Auto
wigry 3/AR166 1,4 tdi
witam
wiec tak . znajomy kupił belle 147 i łapie wirusa :D
a dlatego łapie bo jeszcze nie jechał !! poniewaz samochodzik dopiero w przyszłym tygodniiu bedzie do jazdy < czyli na zicher>
a prosił mnie abym sie popytał kumpli z forum bo nie daje rady z komputerem (klima radio itd ) nawet cos z bezpiecznikami mu nie pasuje
wiec sami widzicie aha rocznik 2002 podobno ma to znaczenie bo są różnice jakies

z gory dzieki za pomoc :D zapomniałem 19 jtd chyba 100 konna :)

telefon (033)8135607 Tutaj zadzwoń i powiedz, że potzrebujesz a przyśla za free, ja już zamawiałem do 166 i 147 i bez problemu przysłali, potzrebny nr nadwozia i nr rejestracyjny samochodu. Można dzwonić do 20godz:)

Rukiki - dzwoniles i przyslali? Ja mam ten sam problem... Kurde po niemiecku ni w zab ;/ a pomimo tego ze sie za techniczna i oblatana komputerowo to nie moge dac sobie rady - pomimo tego ze menu w swojej przestawilam na angielski, w ktorym sie czuje swietnie

RUDA napisał:
Rukiki - dzwoniles i przyslali? Ja mam ten sam problem... Kurde po niemiecku ni w zab ;/ a pomimo tego ze sie za techniczna i oblatana komputerowo to nie moge dac sobie rady - pomimo tego ze menu w swojej przestawilam na angielski, w ktorym sie czuje swietnie

dzwoń dzwoń normalnie wszystkim wysyłają :D

Ja zadzwoniłem i mi terz przysłali :) szkoda tylko ze nie mają w elektronicznej wersji ;/

Amortyzatory
Powrót