• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

ICS- Video Multiplayer

• Autor wątku Autor wątku bobopszow
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
witam wszystkich posiadaczy ar 166 i zapraszam do obejrzenia filmiku link podany wyżej i podzielenie sie sugestiami i próbą nawiązania kontaktu z osoba która ten wynalazek przedstawiła e-mail z holandi jest podany w filmie ja ze jestem noga z angielskiego i holenderskiego nic nie zdzialłam w tym kierunku ale mysle ze spólnymi siłami damy rade ten patent pszenies do naszych AR166 nadmieniam ze to nie ma nic wspólnego z kablem RGB ady podłączyc dvd.

W pierwszym momencie nie przyjrzałem sie dokładnie.
Ciekawa sprawa.
Rozwiązanie oparte na kablu RGB to wygląda wobec tego jak zwykłe druciarstwo.
Na pewno nastąpiła zmiana oprogramowania ICS lub odblokowanie ukrytych funkcji.
Przypominam, że podobny system funkcjonował w Porsche.
Podejrzewam, że wpięcie nastąpiło mod strony czytnika nawigacji.

to bybyło piekne ale sam gosciu opisuje ze to działa i w alfach 166 lancia libra i porsche :D

ja juz kiedyś dawno temu znalazłem w necie coś co przedstawiam poniżej na fotce i podczas reinstalacji systemu utraciłem zapisany adres tej stronki i nie mogę nigdzie tego znaleźć ale generalnie jest to własnie taki adapter do ICSa

sorry za posta pod postem ale znalazłem jeszcze taki adapter

Witam, bardzo interesująca sprawa z tym ICSem. Znalazłem jakieś forum gdzie jest chyba mowa o tym patencie ale nie jestem pewien bo czarna magia ten język ;// ;// Ale jeden z forumowiczów chyba to posiada w swoim aucie tyle wywnioskowałem po obrazkach :mrgreen: :mrgreen:

oto link: http://com2.runboard.com/balfaromeo166clubforum.f26.t8807|offset=100

Ps. Sory, że tak z innej beczki. Widzieliście jakie fotki tam maja w galerii :shock: :shock: najlepsza jest 166 cabrio i kombii : http://s11.photobucket.com/albums/a157/AlfaRomeo166/

tu sa zdjecia jak to podłaczyc te adaptery

Załączniki

• 2a1_125.jpg
    2a1_125.jpg
    77.6 KB · Wyświetleń: 266
przegladałem fora alfa romeo innych państw i tam na róznych forach gosc jego nazwa to rogier166 tez podioł ten temat i także namierza tego goscia z holandi to jego e-mail
alfa166@tiscali.nl wiec moze uda nam sie zdobyc patent

wstawiam tez zdjecie od tego holendra spszedaje gotowe adaptery cennik tez jest

Witam,

Napisałem maila pod ten adres.
Jak tylko będzie odpowiedź to zamieszczę na forum.

linka niema ale zato zdjecie wstawiłem gosc jako tako nie ma swojej oficjalnej strony albo ja nie potrafie znależc :?:

w sumie tak ale na poczatek zawsze cos poczekamy co odpisze nam ten holender czy on inwidualnie robi te modyfikacje czy sprzeda nam patent bylo by fajnie jak tylko wgrac z płytki nowy soft z tym udoskonaleniem :mrgreen:

taki holender to ma dobrze ... pójdzie sobie do baru zapali coś dobrego i od razu ma pomysły ;-)

Ciągle brak odpowiedzi.

Jako emulator polecam Węgierskiego loudlinka.
Będę zamawiał w połowie Października bo cena w HUF jest zdecydowanie lepsza niż w Euro.

Rozwiązanie Holendra wygląda dużo lepiej :-)

tak to wyglada AR166 u goscia roger166 czyli sprawa poszła wielkim echem teraz to kazdy bedzie chciał miec to rozwiazanie w AR166

Amortyzatory
Powrót