• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Hydrografika

Witam, co myślicie na temat hydrografiki wewnątrz auta jak i w komorze silnika. Planuję w mojej GT przy pomocy hydrografiki nałożyć na pokrywę silnika duże logo alfy a wewnątrz ramki głównej konsoli zrobić w czerwono żółtym carbonie. Co o tym myślicie, może ktoś z was ma coś takiego zrobione u siebie i chciałby pokazać jak to wygląda :)

Tak generalnie to raczej nie ten dział, bardziej by to pasowało do działu tuningu

Jeżeli, pomyliłem działy to nie celowo.. nie widziałem działu tuning optyczny lub wnętrza więc utworzyłem tutaj. Prosiłbym o wypowiadanie się na temat, a osoby do tego upoważnione, o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu.

ja mam upoważnienie do spamowania więc se klepnę :
co do pokrywy silnika to w sumie róbta co chceta bo to widać dopiero pod maską
ale konsola wewnątrz na żółto czerwono to wg mnie oczywiście festyn i tyle

wyrwałeś fajną GT z ładnym kolorkiem itp i raczej nie cuduj bo przesadzić łatwo ...

p.s.
możesz sam napisać do moderatora prośbę o przeniesienie tematu i po sprawie

Maciej, coś mi się kojarzy ta Alfa. Czy Ty czasem nie sprzątnąłeś jej komuś, kto pytał o nią w dziale z opiniami? Bocian, Ty chyba też tam się wypowiadałeś.

Edit: dobra, już doczytałem w innym temacie, że to faktycznie ta Alfa.
Co do pomysłu malowania konsoli, to zalatuje wiochą :s

No ja tez mysle ze ta konsola to moze za duzo :). Jasne skory to wystarczajaco.. pokrywa silnika z logiem alfy mysle ze calkiem kozacko by wygladala

Sprzatnalem ja chyba bocianowi. Wybaczcie mi :)

Nie nie
Ja juz mialem gt
Inny kolega szukal

Osobiście uważam, że hydrografika to fajne rozwiązanie w sprawie lekkiego tuningu paru elementów we wnętrzu

Amortyzatory
Powrót