Huczenie z tyłu

• Autor wątku Autor wątku Ferrari-1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

Ferrari-1

Guest
Mam problem. Od kilku dni podczas jazdy powyżej 100 km/h z tyłu dobiega głośne huczenie.
Stawiam na łożysko / łożyska. Przejechane 98000 km. Nie zmieniałem opon i ja (nie wiem jak Żona) nie wjechałem ostatnio w żadną dziurę w drodze. W związku z tym mam pytania czy ktoś już to robił ? (prośba o wskazówki), ile kosztują łożyska i gdzie można w miarę tanio je kupić ? :|?: :|?: :|?:

Ferrari-1 napisał:
Mam problem. Od kilku dni podczas jazdy powyżej 100 km/h z tyłu dobiega głośne huczenie.
Stawiam na łożysko / łożyska. Przejechane 98000 km. Nie zmieniałem opon i ja (nie wiem jak Żona) nie wjechałem ostatnio w żadną dziurę w drodze. W związku z tym mam pytania czy ktoś już to robił ? (prośba o wskazówki), ile kosztują łożyska i gdzie można w miarę tanio je kupić ? :|?: :|?: :|?:
raczej lozysko...wyczuj ktora strona.lozysko wystepuje z piasta(element nie rozbieralny)z wymiana nie ma problemow.pozdrawiam

witam
moze sie myle ale łozysko słychac najintensywniej przy ok 60 km na h i przy skrecaniu w lewą lob prawa strone ( jezeli zle napisałem prosze poprawc )
tak ze ja bym po pierwsze sprawdził koła poprostu je wywarzyc ( ew wyprostowac)
u mnie tak było i po prostowaniu jest git :) wyprostowałem 2 alumki z tyłu ( rafał !!) ale niestety wyszło drozej niz by łozysko wymienic ktore w koncu jest dobre :)

A I MNIE HUCZY! ILE MOZE KOSZTOWAC TAKIE LOZYSKO Z PIASTA? ALE NIE WE FIACIE :( BO JUZ PYTALEM ZDECYDOWANIE MAJA ZA DROGO, Z JAKICH INNYCH MODELI PASUJA?

Amortyzatory
Powrót