• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Huczenie w przednim kole PILNIE !!!!

• Autor wątku Autor wątku DDEvil
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

DDEvil

Guest
Witam mam pytanko czy moze mi ktos na nie odpowiedziec ?? bo dzisaj zaczelo mnie huczec przednie kolo przy 60 km/h przy wiekszej lub mniejszej predkosci nic i teraz mam takie 2 pytanka: a) czy to cos powaznego ?
b) czy dam rady na tym zrobic 300 km bo musze jutro jechac do zakopca a nie dam rady tego jutro zrobic. Pozdrawiam

Jak neidawno zmioeniales opony to moze to byc opona. Jedz gdizes na trasie do wulkanizatora niech CI sprawdzi opone, przynajmniej bedizesz pewny ze to nie ona...

Hehe wlasnie wrocilem z ASO koszt zaplaty 0 zl chyba nikt nie zgadnie co sie stalo :) przez 2 godziny z panami z ASO kombinowalismy i po 2 godzinach jakis koles wpadl na pomysl zeby antene na dachu obnizyc i to bylo powodem :twisted: Ostatnio jak polerowalem moja malutka to podnioslem antene do gory. Odglos sie wydawal dobiegac z kol i to wszystkich zmylilo.
Ten koles co wpadl na to to powiedzial ze dawno temu jakis facet przyjechal z tym samym i mowi ze 3 dni siedzieli przy tym i wszystko porozkrecali i nic nie umieli znalezc :D normalnie takie myki strachu narobily a tu w trase trzeba jechac. Dzieki za pomoc i Pozdrawiam i zycze wesolych swiat niestety przez 3 dni nie bede tu zagladal :(

bo odglos dobiegal jakby z przedniego prawego kola i koles w ASO tez tak myslal a okazalo sie ze to odglos z anteny bo mam karbowana i powstawaly zawirowanie powietrza i taki smieszny odglos sie wydobywal i koles w ASO stwierdzil ze nic nie zrobili to nic nie place zyczyl mi wesolych i spokojnych swiat i tyle Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót