Proxim@Ar
Nowy
A masz soczewki? Jeżeli nie, to nie zakładaj tych hidów, dla dobra swojego jak i innych.. CZY NP. POLITYCY PYTAJĄ SIĘ W NASZYM KRAJU CZY JEST NAM ZLE ?? JA MYŚLĘ O SOBIE BO NIKT INNY O MNIE NIE POMYŚLI CHCE DOBRZE WIDZIEĆ DROGĘ I SZCZERZE TO MAŁO MNIE OBCHODZI ŻE PAN ZDZISIEK JEDZIE MALUCHEM I GO ZAZDROŚĆ ZŻERA I MIGNIE ŚWIATŁAMIHEH.LEPIEJ JECHAĆ ZE ŚWIATŁAMI KTÓRE LEDWO ŚWIECĄ I NIE ZAUWAŻYĆ NA PRZYKŁAD MAŁEGO ZAJĄCZKA I GO PRZEJECHAĆ I MIEĆ NA SUMIENIU ? CHYBA NIE
Kolego ogólnie to na tym forum czuję się tak jak bym był małym chłopcem i mama by mi mówiła nie pójdziesz dziś na dwór bo jest zimno .Po 1 wolny kraj po 2 zakładam co chce i jak chce bo to moje auto i jeśli coś się stanie to Ja odpowiem za to nikt inny z tego forum poprosił tylko o poradę bo jest wiele osób z was na forum które zna alfe od A DO Z.
Soczewek nie mam i nie mam zamiaru zakładać po mojemu to każdy xenon oślepia niech jedzie za Tobą auto z xenonem oryginalnym i daje równo po lusterkach .W niektórych modelach volvo i między innymi w lagunie był xenon bez soczewki i ludzie jeżdżą i funkcjonuje to normalnie .Ogólnie na tych forach jest tak nie rób tego nie rób tamtego pytam dlaczego tak jest? wiele osób wypisuje tu bzdury o których nie ma nawet najmniejszego pojęcia ,ludzie nie mówią tego z doświadczenia tylko z tego bo sąsiad tak miał to i ty masz lub babci dziadka szwagra brat...
OCZYWIŚCIE DZIĘKI KOLEGO ZA ODPOWIEDZ POZDRAWIAM CIĘ
Dziwny masz tok myślenia kolego.. Najlepszy był tekst z Panem Zdziśkiem w maluchu, którego zżera zazdrość z powodu Twoich hidów za 100 czy 200 zł..
No proszę Cię..
Ostatnia edycja: