A
Arek 146
Guest
Ostatnio naszło mnie na przeróbkę świateł w swojej 156. Myślałem o przerobieniu lamp na soczewki u tego gościa z allegro i założeniu HID-ów. Jaki zestaw możecie polecic z allegro, który nie zakłóca radia itp.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Też się zastanawiam nad zamontowaniem HID w 146, ale czy temperatura żarnika nie uszkodzi klosza lampy
Z tego co wyczytalem, to jezeli ubezpieczyciel przyczepi sie do HIDow to moze nie wyplacic ubezpieczenia, bo pojazd jest niesprawny technicznie...
A to ze nikt nie mryga to nie jest wytyczna niestety...
zawsze sie mozna do nich przyczepic.
Zgadza się ja też mam zamontowane nie tylko poto żeby ładnie wyglądało ale po to żeby lepiej widziec . Za jakiś czas i te wyśmiewane Hidy będą zalegalizowaneKsenony są nielegalne i taka jest prawda. Każdy instaluje je na własną odpowiedzialność i każdy doskonale wie z jakimi wiąże się to konsekwencjami, więc może przestańcie pisać po raz setny, że są nielegalne, bo to nic nie wnosi do tematu.... Sam jeżdżę już parę miesięcy na HID-ach, robię sporo kilometrów - miałem nawet kontrolę drogową i odpukać nic się nie dzieje. Na wszelki wypadek w bagażniku mam zwykłe żarówki i w razie potrzeby będę próbował je wymieniać![]()
zapomniałes dodać 155W soczewkach jeszcze ujdzie (145/6)
Często mijam wiśniową 156 z płetwą która dosłownie tymi hid-ami wypala oczy jadącym z przeciwka. I ta obciachowa barwa światła...
pletwa z tylu, plug z przodu + jakis buczacu wydech... tragedia