[155] Hamulce

Dziaru

Nowy
Auto
155 2,0TD / 155 2,0TS / 155 1,8TS 8V / 155 2,0 16V / 164 2,0 TS 8V
Mam , pytanie odnośnie przewodów hamulcowych ?
Na trasie rozszczelniła mi się instalacja , jak się okazało przegnił przewód metalowy idący od rozdzielacza ( ten przed łączeniem wężyka gumowego z metalowym ) . Pytałem się w dwóch sklepach i powiedzieli mi ze to deficytowy element .
Mam ALfe 155 1,9 TD 95 (przed liftem ) , orientuje się ktoś gdzie można dostać takowe przewody ( wymieniłbym od razu tylne idące od rozdzielacza jak i przednie , no i gumowe - w końcu to Hamulce )
Jak ma ktoś namiary na jakiś sklep , albo manufakturę którą by mi powyginała przewody to dziękuje .

GG 1573311

Nie powinno być jakichkolwiek problemów, no Alfa 155 ma już gwint przewodów hamulcowych bardzo popularny czyli M10X1, musisz wiedzieć jaką długość mają te przewody pójść do sklepu motoryzacyjnego i od kopa powinni mieć.

Oczywiście problem żaden choćby w tym sklepie
eKatalog masz podane naewt długości przewodów na tył i przód , metalowe przewody dorobisz w każdym porządnym warsztacie samochodowym

Odnośnie przewodów metalowych - powyginać miedź to nie problem ale narobić przy tym przewężeń itd. Chciałbym mieć fachowo to wygięte a nie przy użyciu kolana czy tam imadła . W końcu to Hamulce więc wolałbym to mieć dość konkretnie zrobione i najlepiej jakby to były stalowe przewody . Ewentualnie na śląsku macie jakiś warsztat do polecenia ? bądź sklep :)

Odnośnie przewodów metalowych - powyginać miedź to nie problem ale narobić przy tym przewężeń itd. Chciałbym mieć fachowo to wygięte a nie przy użyciu kolana czy tam imadła . W końcu to Hamulce więc wolałbym to mieć dość konkretnie zrobione i najlepiej jakby to były stalowe przewody . Ewentualnie na śląsku macie jakiś warsztat do polecenia ? bądź sklep :)

prosze zapytac w tym sklepie i prosze sie powolac ze jest Pan z polecenia z forum , ja tam kupilem bardzo duzo czesci do swojej alfy
Marcin Gruchała
autosklep24.pl

tel.: 0-792465368 ...
Części Lancia Alfa Romeo Fiat - sklep wysyłkowy - AutoSklep24.pl grupa LanciaTeam.pl<php echo $categories['categories_name'];

Mroczka :)

Jestem Twoim dłużnikiem :) , elegancki sklepik polecam wszystkich :)
A moja bella za niedługo będzie zaś żyć :)

pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót