• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Gumy na drążek stabilizatora

koles_02

Nowy
Auto
AR 166 2,4JTD 10v CF2 EDC15 99' 140KM Grigio Chiaro
Witam.
Całe zawieszenie już kupiłem i czeka na montaż, lecz jak w temacie w/w (tył) jednej rzeczy nie dostałem z listy jaką mi mechanik napisał.
Możecie mi podać użytkownika forum który ma dostęp do części zawieszenia lub link gdzie mogę to kupić. A może to jest nie do kupienia? Mam zapisane "Gumy na drążek stabilizatora tył Fi20" i ile sztuk bym potrzebował?

-użyłem opcji szukaj
-allegro przejrzałem

Ostatnia edycja:
Wielkie dzięki. Chyba źle wpisywałem:) Sądzę że zamiennik od autosklep24 będzie ok. Cała zawiecha jest Vemy. Zobaczymy

W ASO nie ma samych gum, dostępne są tylko całe stabilizatory. Według producenta cały stabilizator i gumy z blachami są jednorazowe :/

A wiesz ile w ASO taki stabilizator? bo coś mi ePer nie działa:/

Amortyzatory
Powrót