[Giulietta] Gulietta by Karniak

Karniak

Nowy
Auto
Alfa Romeo Gulietta
Witam wszystkich forumowiczów i przedstawiam swoja Guliette.

1.4 T 170KM, 1 własciciel, koło 120 tys przebiegu :)

WhatsApp Image 2021-03-03 at 11.38.21.jpg
WhatsApp Image 2021-03-03 at 11.38.22 (1).jpg
WhatsApp Image 2021-03-03 at 11.38.22 (2).jpg
WhatsApp Image 2021-03-03 at 11.38.22.jpg

I elegancko tylko dlaczego taka fotobida? ;)

Jaki to kolor?

Piękny jest ten Rosso Competizione. Nawet bym powiedział że odcień jest ładniejszy od ferrari Rosso :)
Pozdrawiam i napisz coś więcej o samochodzie.

nie rozumiem, czemu fotobida? Zdjęcia po nacisnieciu się powiekszają i są w dobrej jakości.

O mamunciu, jak ja zazdroszczę tego koloru, ale nie zazdroszczę jak nie daj Boże trzeba będzie malować jakiś element. Który rok, jakie wyposażenie? Daj wincyj zdjęć.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

To nie competizione tylko maranello. I nie ma problemów z malowaniem, ja zleciłem malowanie tył zderzak i bez problemu wyszedł :)
Btw gratuluje wyboru :D

Ostatnia edycja:
Rok 2011, wyposażenie distinctive - skóry itd, chyba wszystko bez nawigacji, manualna skrzynia. Zdjęcia potem dorzucę. Pozdrawiam :)

Baaardzo ładna, kolor świetny- chyba nawet lepszy od Rosso Competizione, a co najmniej od Alfa Red :D

Piekny kolor :D ja niedlugo wstawie swoja jak zrobie wszystkie prace zwiazane z autem :)

Na taki kolor polowałem jak szukałem swojej, ale niestety nie znalazłem nic w sensownym stanie i padło na egzemplarz w czarnym kolorze (Nero Vulcano(?) - czerń mieniąca się w czerwień/pomarańcz/brąz w słońcu). Na pocieszenie mam czerwone skóry i fotele z pamięcią :D
Wrzuć jakieś fotki z wnętrza ;)

Amortyzatory
Powrót