• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

GT

• Autor wątku Autor wątku csscss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

csscss

Guest
Widać pedanteryjne podejście do sprawy.
Chętnie kupił bym swoją następną belle od kogoś takiego!

Swoją też w krótce w końcu się pochwale.

Wspaniale i zadbane auto , brawo Marcin. Mam nadzieje ze kiedys bede miał cos podobnego:)

csscss napisał:
Chętnie kupił bym swoją następną belle od kogoś takiego!
ja juz pisalem, ze moge ja kupic bez ogladania... jakby byla starsza (tansza) :)

GT ogolnie jest piekne, ale kupic po takim posiadaczu to lepiej niz kupic w salonie :)

a ten model jakas dziwna maske ma... prawdziwe gt ma ladniejsza :)

Kawał dobrej Alfy :!:
Do tego w jedynym słusznym kolorze :wink: :lol:
Brakuje tylko zdjęcia poglądowego wnętrza przy otwartych drzwiach.

Aaaa i Marcin chyba musisz zmienić aparat, bo zdjęcia są obrzydliwie nieostre 8)

można by patrzeć i patrzeć i patrzeć a i tak by było mało...super samochód w super stanie, a z nową tapicerką wygląda jeszcze lepiej :) oby Ci Twoja GT służyła jak najdłużej :D

Marcins737, śliczna GT. Troche się obawiałem jak wyjdzie tapicerka, ale wyszła naprawdę nieźle. Gdybym nie wiedział że pochodzi od tapicera to pewnie bym pomyślał że to oryginał :wink:

A i zdjęcia bardzo fajnie wyszły :)

Noooo niezleee, bardzo ladna !
Ile Cie to kosztowalo jesli mozna wiedziec?

A gdzie sraczkowate fotele :lol:

Ups pomyliłem ze 147 kogos . Twoją GT chciałbym miec ale V6 silnikiem

Ajj, ślicznota :) GT to chyba najładniejszy samochód z "nowych" Alfek. I do tego ten słuszny kolorek. Tylko pozazdrościć takiego autka ♣

marcins737 napisał:
hehe ja też ...niestety rozsądek mi nie pozwolił , 20 litrów na setkę w 3.2 to ciut za dużo
...a i z trakcją są problemy - zły rozkład mas
Z trakcją są problemy? ja to też słyszałem przy 155 V6 nic z tych rzeczy

...Marcin mozesz byc dumny ze swojej belli, a ty bello mozesz byc dumna z takiego posiadacza...skorka teraz juz w calosci wyglada suuuuuuuuuper...

tylko trochę mało z tuningowana ;)(oczywiście żart) szkoda, że każdy samochód nie ma właściciela tak dbającego o samochód..wtedy zakup nowego byłby mniej stresujący :)

marcins737 napisał:
pamiętaj że nie ma 2.5V6 dla GT tylko 3.2
Pamiętam że to musi być V6 a silnik 3.2 takim jest . Kontrola trakcji nie jest aż takim problemem na ulicach sie uslizgami nie jeżdzi

andrzej moze Ty trupy wozisz w bagazniku? :mrgreen:
zart :)

ale v6 w gt to tez bym chcial... w tescie w hyde parku napisali, ze tak zle z trakcja gt v6 nie jest...

zawsze jak oglądam modele Alfy to zawsze interesują mnie silniki z górnej półki . Barchetta nigdy mnie nie ineresowała pod względem zakupu to szpanerski samochodzik i nic wiecej trzeba być młodym i mieć oryginalną "facjatę" :mrgreen: żeby taka taczką jeżdzić

ale Twoja Gt też ma mocny silnik , przede wszystkim wygląd jak się nie zakochać w pięknej GT sprawy techniczne to drugi plan

Amortyzatory
Powrót