• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Grupowy wyjazd na zlot ADHD MOTO KLUB

TriXter

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V 08'
Cześć, chciałbym się zorientować ile osób by był chętnych na grupowy wyjazd na zlot ADHD MOTO KLUB, na facebookowej grupie już się organizujemy :) Fajne by było uderzyć grupą AR :) jeżeli są chętni niech piszą musi się dogadać co do wyjazdu i miejsca spotkania przed zlotem ADHD MOTO KLUB żebyśmy wjechali wspólnie i wspólnie stali :)

Ja też jestem chętny, ale facebooka nie mam. Więc proszę o wpisywanie tu ustaleń.

Myślę, że szykuje się fajna impreza i warto się wybrać. Może mi uda się namówić jeszcze kogoś. A już jest nas trzech plus dwie osoby z fb:
1. SEBA-SB ja
2. bullik1
3. TriXter
4. 2 osoby z fb

wy jak z radomia bedziece jechac to na ostrowiec czy na opatow? bo musimy sie wszyscy spotkac i razem wjechac zeby zrobic bum :D

Na razie mobilizuję ludzi z forum. Wydaje mi się, że spotkalibyśmy się już przed Bałtowem bo my całkiem inną trasą byśmy jechali. A u was już sporo chętnych?

poki co też mobilizuje ludzi :) to musimy się umowic gdzie w bałtowie się spotkamy :)

na grupie fb jest chyba 3/4 osoby ktore jadą z CK jak będę wiedział to napisz Ci @bullik1 gdzie sie spotykaja i pojedziesz z nimi :)

To gdzie się spotykamy, proponuje przed Bałtowem, dokładnie gdzieś niedaleko wjazdu już, bo my z innej strony przyjedziemy. Najlepiej jakbyśmy się wymienili numerami telefonów.

Ostatnia edycja:
u nas jest problem, bo duzo osob rezygnuje z powodu pogody ktora bedzie i ludzie tez patrza ile osob jedzie, niektorzy pisza ze jak bedzie 5 osob to pojada a nawet tyle nie ma...

Pogody nie ma co się bać, w niedziele ma nie padać. Dawajcie nie ma co rezygnować z takiej imprezy.

Amortyzatory
Powrót