• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Gniezno

• Autor wątku Autor wątku davve1990
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

davve1990

Guest
Zauwazylem ze po Gnieznie jezdzi duzo Alf wiec pronuje o wpisanie sie uzytkowanikow zarejestrowanych na forum by mozna bylo sia jakos poznac na drodze :)

Witam, nie jeste z Gniezna ale mam 50 km i często jestem u śfogra:D:D:D

ogólnie w tej części wlkp jest sporo AR...ja jestem ze Słupcy chociaż obecnie w Holandii...wiem, zę w Słupocy śmiga bardzo ładna 166, srebrna...jest kilka 156...sporo też w Koninie i Wrześni :) proponuję ludziom z tych okolic wpisywać się tutaj a jak będzie nas sporo to sobie jakiś zlot zorganizujemy w cieplejszy dzień :)

no ja jak najbardziej pisze sie na jakis spot:-) smigam po gnieznie praktycznie codziennie moja granatowa 156:-) ostatnio widze coraz wiecej 145 i 146 na miescie. chociaz 156 tez sporo jezdzi ale zadna w takim kolorze jak moja:-)

ze 156 w Gnieznie to napewno kolegi slider2002,moja Rosso,kolejna Rosso,chyba 3 srebrne,czarna,czerwona... dopiszcie jak wiece cos wiecej...
Moze by tak jakies karteczki z linkiem do forum powkladac za wycieraczki :D

gdybym był w Polsce to na pewno bym się pojawił ale niestety dopiero 06.04.2008 będę w Polsce i tylko tydzień :( kurcze ciężko mi się będzie załapać na jakikolwiek spot :(

Witam wpadnijcie na spotkanko 27 .03 do Bydgoszczy bedzie grill muzyczka mozemy sie umowic po drodze bo ja smigam zPoznania info na stronie www.falbydgoszcz fora.pl

Wybieram się prawdopodobnie na weekend w okolice Gniezna 1-3 maja . Może jakieś małe spotkanko na kawę np. w sobotę 2.05 w Gnieźnie ?

Ostatnia edycja:
Bydgoszcz fajne miasto, Kalisz fajne miasto, ale myślę, że najbliżej to macie jednak do Poznania, gdzie się już sześć lat temu zorganizowaliśmy ;)
...::: IK@R PyraTeam :::...
Forum AlfaRomeanum :: Indeks
Zapraszamy! W końcu blisko nam do siebie. Oczywiście poza prastarą kwestią, gdzie do cholery była ta pierwsza stolica ;-)))

W Poznaniu bywam co tydzień bo tam pracuję - więc mam już dość:D.

:lol:
Czasem możesz zajrzeć, jak się spotykamy w tygodniu.

Włodek uzupełniasz szeregi na Pyrze ?;)

Trudno to tak nazwać ;) Do IK@Ra wstąpiłem gdzieś tam w 2001, czy 2002 (Alfę w końcu odebrałem tuż przed włoskimi wakacjami 13 sierpnia 2001, a zamówiona była już w marcu! Takie były wtedy kolejki. A o tym, że się Pyra zorganizowała zorientowałem się po trzech miesiącach, także jak zobaczysz w dział spotkania, to od czwartego, czy piątego już tam jestem na fotkach. I dobrze mi.

bo my się tutaj też coraz lepiej organizujemy .

Nie mam klapek na oczach. A tym bardziej staram się ludź integrować. Na spotkania zaczęli się od jesieni 2007 regularnie pojawiać Robert i Luciano. Myślę, że podziały mają sens, ale głównie krajowe, zaś regionalne mały.

Sluchajcie, a moze jakis zlocik maly za tydzien w sobote? Wzialbym aparat i wspolna sesja mysle ze byla by dobrym pomyslem. hmm??

Jest taki plan na małe spotkanie w terminie 4-5 lipca w Przybrodzinie . W weekend wrzucę temat .

Amortyzatory
Powrót