• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Gniezno i okolice.

slider2002

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1,9JTD 110KM
elo. mam pytanko. czy na forum mamy jakichs uzytkownikow z gniezna i okolic? wiem ze davve1990 jest z pierwszej stolicy naszego pieknego kraju. ale interesuje mnie czy jest ktos jeszcze. bo po miescie widze coraz wiec alf w kazdej odmianie. ostatnio widuje nawet Mito ale jezdzi nia kobitka wiec watpie czy to alfisti.

Witam,

TAK, ja jestem z Gniezna i jeżdżę od dłuższego czasu alfami (srebrna 156 i błękitna 147).
Dawno już nie przeglądałem forum i widzę, że nie jestem już sam z wspomnianego miasta - to bardzo miłe.
A skoro tak to wygląda, to może warto kiedyś się spotkać ?

przyłączam sie do pytania czy ktoś z gniezna?

Koledzy, mamy na forum przecież fora regionalne. Napiszcie ten temat w dziale odpowiadającym za województwo wielkopolskie, a na pewno znajdziecie więcej zwolenników i użytkowników ze swoich okolic :)

Amortyzatory
Powrót