DinozaurJerzy
Nowy
- Auto
- Giulietta 1.4 170
Witam, po udanym zakupie którym była Alfa 147 1.9 150 hp postanowiłem poszukać nowego samochodu szukałem alf lecz nie tylko, z początku 159 or brery lecz nic szczególnego się nie trafiało, później przypomniałem sobie o Julce i tam wybór był większy, no i po poszukiwaniach moim trzecim wozem w życiu oraz trzecią Alfą ( pierwsza 147 1.6 105hp ) okazała się Giulietta :edziahurra:
Giulietta z 2011 roku z polskiego salonu 1.4 170 HP pakiet distinctive or sportiva, niestety opcja multimedialna dosyć słaba dlatego zakupiłem zmieniarkę która umożliwia mi puszczanie muzyki przez BT
Na początku byłem niepewny ponieważ mocno szukałem Audi TT 8j ale już wiem, że to był trafny wybór i jestem super zadowolony
Tylko spalanie troszkę większe niż w 1.9 JTDm 150 

Giulietta z 2011 roku z polskiego salonu 1.4 170 HP pakiet distinctive or sportiva, niestety opcja multimedialna dosyć słaba dlatego zakupiłem zmieniarkę która umożliwia mi puszczanie muzyki przez BT
Na początku byłem niepewny ponieważ mocno szukałem Audi TT 8j ale już wiem, że to był trafny wybór i jestem super zadowolony