GIULIA Schowek po stronie kierowcy

Też mam Giulie i chcę domontować taki schowek. Mam zamiar trzymać w nim telefon szeroki na 7,3 cm. Tych którzy mają taki schowek, proszę o uprzejmość i informację o jego szerokości. Z góry dziękuję.

A mnie bardziej interesuje jego głębokość: Czy wejdą do niego standardowe męskie okulary przeciwsłoneczne, czyli powiedzmy takie trochę większe? Luzem, bez etui.

A tego właśnie nie wiadomo. A żal wyrzucić jak przyjdzie jechać, trza będzie opróżnić... ;)
Bardzo tajemniczy ten schowek - wielu by chciało, nikt nie ma, i nie wiadomo co się w nim jeszcze mieści...
Jak nikt nie ma? Jedni ma ją inni nie (ale chcieliby mieć) ;) Znalazł sie taki, który miał ale nie wiedział, że ma. ;)
Ja tam trzymam pęk kluczy firmowych. Zawsze pod ręką jak z rana jestem pierwszy i trzeba pootwierać i nigdy nie zapominam zabrać.

Jak nikt nie ma? Jedni ma ją inni nie (ale chcieliby mieć) ;) Znalazł sie taki, który miał ale nie wiedział, że ma. ;)
Ja tam trzymam pęk kluczy firmowych. Zawsze pod ręką jak z rana jestem pierwszy i trzeba pootwierać i nigdy nie zapominam zabrać.
O! Jest! To może wyjaśnisz te wszystkie tajemnice, na początek na przykład, czy wejdą tam okulary przeciwsłoneczne ;)

O! Jest! To może wyjaśnisz te wszystkie tajemnice, na początek na przykład, czy wejdą tam okulary przeciwsłoneczne ;)
Kwestia determinacji przy wkładaniu ;) A na serio, to nie brałem pod uwagę chowania tam okularów. Dla mnie jest idealny do kluczy i kompaktowego portfela jakimiś kartami lojalnościowymi, wizytówkami mechanika itp.

Mogę podać dokładne wymiary ale w Stelvio. Ale czy to tak samo jak w Giulii to pewnie, nie...

Podaj podaj. Ale nadal czekam na cud: posiadacza Giulii, schowka, i okularów ;)

Schowek był oryginalnie na monety.
Ewentualnie pilota bramy garażowej.

Powiem tam miałem giulie tego schowka nie było - teraz jeżdżę stelvio ten schowek jest jak dla mnie bezużyteczną rzecz nic tam się nie zmieści

Mieszczą się klucze jak niewielkie. Wspaniale miejsce na pokrętło wzmocnienia dla suba :-).

Typowe okulary przeciwsłoneczne w miękkim etui mieszczą się w tym schowku. Przy odrobinie kombinacji mieści się tam mój iphone 15 pro max, więc nie wiem skąd te 10 cm głębokości. Spróbuję zmierzyć, może są 2 rodzaje tych schowków...

Amortyzatory
Powrót