Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I małpkaTak, dwie paczki fajek. Wystarczająco małe?
A tego właśnie nie wiadomo. A żal wyrzucić jak przyjdzie jechać, trza będzie opróżnić...I małpka![]()
Jak nikt nie ma? Jedni ma ją inni nie (ale chcieliby mieć)A tego właśnie nie wiadomo. A żal wyrzucić jak przyjdzie jechać, trza będzie opróżnić...
Bardzo tajemniczy ten schowek - wielu by chciało, nikt nie ma, i nie wiadomo co się w nim jeszcze mieści...
O! Jest! To może wyjaśnisz te wszystkie tajemnice, na początek na przykład, czy wejdą tam okulary przeciwsłoneczneJak nikt nie ma? Jedni ma ją inni nie (ale chcieliby mieć)Znalazł sie taki, który miał ale nie wiedział, że ma.
Ja tam trzymam pęk kluczy firmowych. Zawsze pod ręką jak z rana jestem pierwszy i trzeba pootwierać i nigdy nie zapominam zabrać.
Kwestia determinacji przy wkładaniuO! Jest! To może wyjaśnisz te wszystkie tajemnice, na początek na przykład, czy wejdą tam okulary przeciwsłoneczne![]()
Też masz MY24, a w Veloce pożałowali. Dzienks, teraz wiem, że warto, no to zaczynam dojrzewać...Giulia jest, schowek jest i zawsze są tam okulary przeciwsłoneczne, mieszczą się idealnie.
Szerokosc 10cm, wysokosc 8cm, glebokosc 10cm.Podaj podaj. Ale nadal czekam na cud: posiadacza Giulii, schowka, i okularów![]()