GIULIA Schowek po stronie kierowcy

Gregor-Wrocław

Użytkownik
Auto
Giulia 2.0GME 200KM 2019r
Witam wszystkich!

Przeszukałem chyba całe forum i nie natknąłem się na temat schowka, tego małego po stronie kierowcy.
Ja tego schowka nie mam i chciałbym go dołożyć, czy ktoś na forum wycinał już to zaślepione miejsce pod schowek? Czy ewentualnie ktoś kto ma ten schowek mógłby wrzucić fotkę ze zdemontowanym schowkiem aby było widać jak wygląda otwór, jakie są jego wymiary i jaki margines zostaje z tego zagłębienia dookoła.
Z góry dzięki za ewentualny odzew.

Jeżeli w stelvio jest taki sam schowek to mogę pomoc bo mam "wolny"(czarny) . Proponuje abyś wycinał te dziurę dopiero jak go już będziesz miał :)

Jeżeli w stelvio jest taki sam schowek to mogę pomoc bo mam "wolny"(czarny) . Proponuje abyś wycinał te dziurę dopiero jak go już będziesz miał :)

Właśnie zamówiłem na Allegro schowek od Stelvio, wydaje mi się że będzie pasował. Oczywiście otwór będę wycinał jak już będę go miał, ale fajnie byłoby zobaczyć jak wygląda oryginalnie otwór pod ten schowek.

O to Ci chodzi?
IMG_20201101_201727.jpg

To jest deska Stelvio.
Chyba ciężko będzie to estetycznie zamontować.

Ja mam dołożony schowek, nie jest to jakiś wielki problem, choć potrzeba trochę zdolności manualnych i trzeba uważać by nie uszkodzić deski. Pod spodem są otwory mocujące.

20200111_164709.jpg 20200111_174107.jpg 20200111_174606.jpg 20200111_185232.jpg 20200111_185259.jpg 20200111_205204.jpg 20200111_205214.jpg 20200111_205225.jpg

Ostatnia edycja:
To ja czekam na info czy pasuje do giulii że stelvio i tez zamawiam :-)

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Mam schowek od Stelvio jak byś potrzebował.

A ja tak spytam... Co trzymacie w tym schowku? :confused:
Ja mam i jest strasznie mały - nawet okulary się nie mieszczą. Na razie wykorzystałem go tylko raz na rachunki za autostrady ;)

- - - Updated - - -

Ja mam i jest strasznie mały - nawet okulary się nie mieszczą. Na razie wykorzystałem go tylko raz na rachunki za autostrady ;)

Okulary rezerwowe w etui i taki wieloelementowy scyzoryk. Jak wsadziłem w pierwszy dzień użytkowania to do dzisiaj to leży w tym schowku.

A ja tak spytam... Co trzymacie w tym schowku?
Ja mam i jest strasznie mały - nawet okulary się nie mieszczą. Na razie wykorzystałem go tylko raz na rachunki za autostrady
Karteczkę mobi Parking (oczywiście odpowiednio małą, żeby się zmieściła - stąd zdrobnienie) oraz wtyczkę BT do interfejsu OBDII :D

W moim przypadku super miejsce na... bezprzewodowe ładowanie telefonu, ot tak.

Załączniki

• IMG_0047.jpg
    IMG_0047.jpg
    155.3 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_0048.jpg
    IMG_0048.jpg
    146.7 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
To ja czekam na info czy pasuje do giulii że stelvio i tez zamawiam :-)

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Jutro powinien do mnie dotrzeć, wtedy będę wiedział czy pasuje i dam znać. Wydaje mi się, że będzie pasował, zrobiłem mały rekonesans i oba schowki mają ten sam numer.

Półtora roku minęło jak odebrałem auto z salonu, 30 tysięcy zrobione. Wielokrotnie czyściłem już auto w środku, nakładałem dressing na skóry itd.
.
.
.
I dzisiaj się dowiedziałem, że mam dodatkowy schowek xD xD xD
Jak przeczytałem wątek to pierwsze co, to poleciałem sprawdzić - szok i niedowierzanie :D prawdopodobnie myślałem, że to jakaś skrzynka z bezpiecznikami czy coś, bo aż trudno mi było uwierzyć, że moja ślicznotka ma przede mną jeszcze jakieś sekrety. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że we wcześniejszym aucie w tym miejscu też miałem podobną pokrywkę, ale były tam bezpieczniki i jakaś elektryka.
PS. Dzięki za temat :D

No to to jest mistrzostwo świata :)

Chciałbym oficjalnie potwierdzić, że schowek ze Stelvio pasuje do Giulii :)

Amortyzatory
Powrót