• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Gdzie zajmą się moją Bellą w Szczecinie ?

jazzu

Nowy
Auto
AR 156 SW 1.8 TS (2001)
Witam, podpowiedzcie drodzy mieszkańcy szczecina i okolic, gdzie zajmą się moją Bellą ?
Musze wymienić rozrząd, olej, filtr, wariata i prawdopodobnie czujnik halla.

W archiwum znalazłem jakiś adresy, ale to stare posty, a wole zapytać niż żałować.

Dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam
jazzu

156 1.8TS SW

pikero, a masz jakis bliższy namiar na te warsztaty ?
nazwa, telefon, adres dokładniejszy ?

będę zobowiązany

Tak, czytałem, zanim jeszcze napisałem, ale nie ma tam słowa o jakimś namiarze tel, albo dokładniejszej lokalizacji któregoś z tych warsztatów. :(

Tak wiem, jestem upierdliwy, słyszę to od żony. ;)

ja bym polecał Miozge ...
co do Chmielewskiego to juz i ja i kolega Awangardo na nich nazeka...
a co do Mierzyna to niewiem jak robia...

Pozdrawiam

KUBAS napisał:
co do Chmielewskiego to juz i ja i kolega Awangardo na nich nazeka...
a co do Mierzyna to niewiem jak robia...

Pozdrawiam

Kubas Mozgę też polecam moja Bella tylko tam była serwisowana i jest super ,co do ceny można się dogadać.

Mierzyn srednio.... zawsze trzymaja dluzej samochod niz mowia ile bedzie to trwalo, poza tym tez nie do konca sa specjalistami, czasami nie wiedza prostych rzeczy, co ludzie tutaj z forum bez problemu podaja.

KUBAS napisał:

Również jestem za :) z tego jak pamiętam KUBAS jak serwisował tam zielonkę swoją to ten bokserek bez zarzutów chodził :mrgreen: :mrgreen:

Amortyzatory
Powrót