Gdzie kupić listwy chromowane na scudetto?

• Autor wątku Autor wątku Marcino 156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Marcino 156

Guest
Bracia i siostrzyczki :D czy wiecie moze gdzie mozna dostac takie listewki na scudetto?? Fajnie to wygląda i chcialbym cos takiego w swojej belli zrobic ale niestety jak dotąd nigdzie nie moge tego kupić!!!

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Z tego co tam oblookalem to chyba chodzi o te same listewki tylko.Fajnie sie prezentują ale 80zl. za 4 listewki :? to troche drogo jak dla mnie do tego doliczyc koszt transportu to pokazna sumka bedzie!!!! Nie wiem moze u nas w naszym pieknym kraju ktos wytwarza takie bayyery za przystępną cene!!!!
Madryar dzięki za chęci!!!!
POZDRAWIAM

Jezeli to same listewki to rzeczywiscie bardzo drogo...hmm pewnie dla Niemca to okazja :wink:

Pozdrawiam

No tak!!!!!!!!!! Zupełnie o tym nie pomyslałem ze przecież można to zrobić z uniwersalnych!!!!
Dzięki!!!!!

listewki

możesz dostać takie listewki na allegro, są z tworzywa, o różnej szerokości. Widziałem w rzeczywistości, dobre wykonanie, napradę wygląda jak chrom. U siebie tę będę coś takiego montował.
pozdr

Załączniki

• DSC_0045.jpg
    DSC_0045.jpg
    142.4 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC_0044.jpg
    DSC_0044.jpg
    142.8 KB · Wyświetleń: 17
  • Zdjęcie0562.jpg
    Zdjęcie0562.jpg
    101.5 KB · Wyświetleń: 20
  • Zdjęcie-0107.jpg
    Zdjęcie-0107.jpg
    170.8 KB · Wyświetleń: 14
  • Zdjęcie-0103.jpg
    Zdjęcie-0103.jpg
    159.2 KB · Wyświetleń: 12
  • DSC_0062.jpg
    DSC_0062.jpg
    151.2 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC_0061.jpg
    DSC_0061.jpg
    102 KB · Wyświetleń: 19
  • DSC_0046.jpg
    DSC_0046.jpg
    148.5 KB · Wyświetleń: 20
może i ładnie wygląda...ale po jakimś czasie wyblaknie ci i poprostu nie będzie to zbytnio estetycznie wyglądać :wink:

pozdrawiam

A mi odpadło............ :roll: wyglądało świetnie ale zaczeło sie odklejać.. próbowałem podklejić to jakoś, ale zbytnio nie chciało sie trzymać.....

Panowie! nie mozna mieszac guwna z dzemem, lepiej z cienkiej blaszki nierdzewnej wypolerowanej samemu wykonac, lub z aluminium polerowanego na lustro i polakierowac.

Amortyzatory
Powrót