• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

gałka zmiany biegów...

• Autor wątku Autor wątku dddarekj
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dddarekj

Guest
sory głupie pytanie....gałke zmiany biegów sie normalnie wykreca ??? bo chce zmienic a nie urwac:(...

Ja tez probowalem i moja tez nie chce wyjsc.
Skubana dobrze sie trzyma :!:

hehehh....trzyma sie jak teściowa okna!!!!!!!!....pozdrawiam wszystkie tesciowe!

>>> :twisted: :twisted: u mnie też nie chce zejść, chyba ją przetnę w pół :wink:

nie jest przykrecana tylko nasunieta ja raz sciagnalem i teraz sama spada trzeba ją poprostu z czuciem do gory ciagnac

Ta cała gałka jest na wielowypuście... Teraz już wiem, jak próbowałem ją przekręcić :-(
Pomiędzy drewnianą częścią (tą co widać), a dźwignią lewarka (to metalowe) jest plastikowy element. Przy próbie przekręcania na boki po prostu go ukręciłem.
Tak więc Panowie i Panie tylko do góry! Nie wiem czy się uda, ale to jedyna słuszna droga :-)
pozdrawiam

hehehe....tak samo ją ukreciłem...ale da sie zrobic. Vito 100 ma racje z jedyna słuszną droga! Zakupiłem sobie gałke dewnianą i podswietlaną ładnie na zielono napis Alfa Romeo. Tylko jeszcze nie zamontowałem:( Bo auto sie maluje po lifcie:)....

Sprzedałem alfe z drewnianym srodkiem....a gałka została! hehe chce ktoś? nawet ładnie podswietlana - drewno! całkiem nowa ( nie hebanowa) oddam w dobre ręce bo w swej obecnej AR zero drewna. :(

to moze 40? Bo mi ją korniki wsuną! E i tak nie wiem gdzie ją schowałem :cry:

gałka

ja miałem taką gumową. Pekła mi w jednym miejscu to ją rozwaliłem do końca. Kupiłem nową w norauto obszyłem skórą i jest pięknie.
Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót