tak sie zastanaiwam do czego ta regulacja z lewej strony fotela kierowcy (takie okrągłe pokrętło)?? czy moze w ogole to nie jest regulacja tylko jakas przykrywka na mocowanie podłokietnika??
tak z nudow pytanko 8)
tak z nudow pytanko 8)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Alfista napisał:ale fajny bajer musze sie tym pobawić 8)
odczuwanie jest bardzo nikłe , właściwie dopiero jakieś 1-2 obroty pokrętła do końca czujesz że coś się wybrzusza (tak jest u mnie)Alfista napisał:no własnie siedząc sprawdzałem, cos tam delikatnie jakby bylo czuc ale wątpie czy rzeczywiscie czy mi sie wydawało bo chyba jakby dzialalo to bym nie miał wątpliwosci??
Zgadza się jest to niewielkie odczucie bo nie wyobrażam sobie żeby w plecy wlazła jakieś uwierające wybrzuszenieŁukasz K. napisał:odczuwanie jest bardzo nikłe , właściwie dopiero jakieś 1-2 obroty pokrętła do końca czujesz że coś się wybrzusza (tak jest u mnie)
piotriix napisał:dokladnie jest tak jak lukasz mowi .a swoja droga dopiero teraz odkryliscie te pokretla? :mrgreen: