• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[MiTo] Filmik promocyjny od alfaromeo.pl

• Autor wątku Autor wątku Kate
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
K

Kate

Guest
Na stronie pojawił sie filmik... ogląda się lepiej niż trailler filmu akcji :DDD

http://www.alfaromeo.pl/mito/

Galeria -> Video

Miłego oglądania :D

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Ja ją widziałem w serwisie alfy w bielsku na żywo...powiem że robi wrażenie:)

...kupie sobie ją :mrgreen:
...tylko, ze nie 1.4MPI 78CV :roll:
Ale juz 1.4TB 155CV super silniczek do tej maszyny.
Choc zaluje jednego... ze to nie jest juz unikalne serce... konstrukcja Alfy... a jednostka firmy matki... owszem - doskonala, ale... spotykana w innych markach... pacjent zyje, przeszczep sie udal, moze normalnie funkcjonowac, ale...

Marek napisał:
Ja ją widziałem w serwisie alfy w bielsku na żywo...powiem że robi wrażenie:)

Ja dziś miałem okazję posiedzieć w niej około 20 minut, jutro jadę z moją Alfą i mogę rónież porobić fotki. ZObaczymy, tak czy inaczej gdy wsiadłem do 156 pierwszy raz to zrobiła na mnie jakoś większe wrażenie, ta jest taka cukierkowa. Patent domykania z szybą bez słupka i ramki to pierwsza rzecz do zepsucia, ale zobaczymy.
Informacja od jednego z pracowników - 1,4 Turbo bierze w mieście realnie 12,5 - 13 litrów.

A i jeszcze jedno co mnie razi. na głośnikach napisy Bose, wszędzie alfa alfa, itd... a na środku na konsoli radyjko Blaupunkt. Jakoś mi nie pasi.
Kilka fotek z komróki, wiem że nic sepcjalnego ale mam to wrzucę:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót