• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

FILM- Prezentacja wszystkich modeli ALFA ROMEO-zobaczcie!!

• Autor wątku Autor wątku areks
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

areks

Guest
Oto film z prezentacja wszystkich modeli ALFA ROMEO, z podkladem DEPECHE MODE...:

http://tinyurl.com/27jjmb

Co sadzicie o filmiku,fajowy prawda?
Tylko ALFA ROMEO jest tak swietna marka ze mozna siedziec, patrzec sie i patrzec, praktycznie wszystkie auta sie podobaja...

To nie Depeche Mode :wink: tylko David Guetta "The World is Mine" .Ale filmik fajny- uczta dla oczu :D

To nie kawalek DEPECHE MODE?
Ja tam slyszalem Davida Gahana z DM...hmmmm
Czyzbym sie juz tak starzal? :cry: :cry:

chcialbym ten filmik sciagnac na komputer czy moze ktos mi pomoc i powiedziec jak to zrobic??chcialbym go pozniej sobie wrzucic na komorke i pokazac znajomym :D

Ale 164 nie było :( eeee tam cienko :mrgreen:

Ok,czekam na info od reżysera.Jeśli nie będzie miał pod ręką 164 to jestem chętny :D

Tak, w filmie występuje Alfa ojca. Na zdjęciach na forum rzeczywiście są zamazane blachy bo jak robiłem upload do mojej galerii to zasłaniałem rejestracje. Do filmu jednak prosili że jakby się dało to żeby dać zdjęcie z nie zasłonięta rejestracją. Jeśli nadal nie wierzycie to mogę wkleić zdjęcie w oryginalnym rozmiarze i przed obróbką :)

BartekL napisał:
Jeśli nadal nie wierzycie to mogę wkleić zdjęcie w oryginalnym rozmiarze i przed obróbką :)
to nie jest kwestia wiary,chcialem tylko abys sie do tego ustosunkował :mrgreen:
przeciesz Alfa to nie Maybach-choc wole i tak alfe :D twoj tato ma fajna fure! a tak z ciekwosci ile dali za udostepnienie Belli do filmiku?

Masz moze ten filmik na kompie bo chcialem sobie go wgrac na komorke?

pozdrawiam :D

Nic nie dali bo użytkownik sam zgłasza swoje auto :) A filmiku nie mam na dysku niestety

Ten dzwiek silnika na koniec filmiku przyprawjał o dreszcze....... SUPER!!!!!!!

przypominam ,ze jest temat ,,przyklejony ,, filmiki na przyszlosc prosze tam wklejac linki.wkrotce ten temat bedzie tam przeniesiony .pozdrowienia.

a mi sie nie podoba ten filmik :( 1 niebyło 75 po 2 zaduzo 156 i 147 Dziekuje za wypowiedz

obejzałem 3 razy i 145 sie też nie dopatrzyłem a bardziej od piosenki podobał mi sie ryk silników na końcu filmy

Amortyzatory
Powrót