• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Fiat Coupe 2.0 20vt+

• Autor wątku Autor wątku tomczo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

tomczo

Guest
Chciałem Wam przedstawić swojego fiaciorka , o którym to marzyłem dłuższy czas, a którym śmigam od prawie 2 lat :)

Tak w skrócie :

Rok produkcji : 2000
Przebieg : 87500
Wersja plus , czyli dodatkowo jest 6 biegowa skrzynia, czarne recaro szyte czerwoną nicią, podobnie obszyte są kierownica i ręczny, rozpórka sparco, białe zegary wyskalowane do 280, odpalany przyciskiem.

Co do dodatków i gadżetów, które doszły, to są :

- czerwone sprężyny obniżające o 40 mm
- dolot el-tec
-słupek z zegarami - ciśnienie doładowania i temperatura oleju
- kompletny wydech przelotowy ze sportowym katalizatorem
- blow-off properfekt
- felgi 17 od stilo abartha

Kilka fotek jeszcze na starych felgach jest tutaj :

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/Coupe/64902

Jednym słowem CUDO i to z takim przebiegiem. Choć nie wszystki elementy stylistyczne mogą się podobać jak na przyklad maska, czy tylny spojler. Dobrze że zmieniłeś ten zderzak z tyłu i wydech, teraz jest lepiej według mnie :D

Nie sprzedawaj go ;)

Ostatnia edycja:
Chciałem Wam przedstawić swojego fiaciorka , o którym to marzyłem dłuższy czas, a którym śmigam od prawie 2 lat :)

Tak w skrócie :

Rok produkcji : 2000
Przebieg : 87500
Wersja plus , czyli dodatkowo jest 6 biegowa skrzynia, czarne recaro szyte czerwoną nicią, podobnie obszyte są kierownica i ręczny, rozpórka sparco, białe zegary wyskalowane do 280, odpalany przyciskiem.

Co do dodatków i gadżetów, które doszły, to są :

- czerwone sprężyny obniżające o 40 mm
- dolot el-tec
-słupek z zegarami - ciśnienie doładowania i temperatura oleju
- kompletny wydech przelotowy ze sportowym katalizatorem
- blow-off properfekt
- felgi 17 od stilo abartha

Kilka fotek jeszcze na starych felgach jest tutaj :

http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/Coupe/64902

Niedaleko mnie kolo miał taką cupete kolorek taki sam tylko 260km z Giedlarowej kojarzysz może autko ze zlotow nie wiem czy ma jeszcze bo do sprzedania była jakieś czas temu za 26tyś.

Piękna coupetka ;) zreszta znam z forum FCKP.
Ja sam właśnie się przymierzam do zakupu 20vt ale bez plusa zobaczymy co z tego będzie.
pozdrawiam

Niedaleko mnie kolo miał taką cupete kolorek taki sam tylko 260km z Giedlarowej kojarzysz może autko ze zlotow nie wiem czy ma jeszcze bo do sprzedania była jakieś czas temu za 26tyś.

widziałem ją kiedyś na allegro, ale później słuch o niej zaginął.

A co do elementów stylistycznych, to po zakupie miała na sobie pakiet cadamuro, ale jak widać zderzaki już zostały zmienione na oryginały.
Na wiosnę planuję dołożyć pakiet le, czyli dokładki przednich zderzaków i zmiana progów na oryginalne i jak się uda to jeszcze kupie zaślepkę tylnego zderzaka.

I myślę,że wtedy już będzie dobrze :)

a jak nie,to może z czasem jeszcze zdejmę ten spojler , o ile wcześniej go nie sprzedam.

Piękna coupeta, chciałbym sobie takie sprawić jeśli nie kupie żadnej GTV w wakacje ;) Tyle, że 20vt są po za moim zasięgiem :(

Ale cacko.... mmmmyyyy.... Wypas, też mam chrapkę :)
Też mam zamiar kiedyś dołączyć taki pocisk do swojej włoskiej stajni.

20VT zawsze robily na mnie wrazenie, brzmienie, z bovem to juz bajka i te osiagi :) rzezniczy masz ten egzemplarz swoj !

Amortyzatory
Powrót