• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

felgi stalowe z 147 do 156

kt0sfajny

Nowy
Auto
Byla Alfa Romeo 156 TS
Witam
tak jak w temacie czy do alfy 156 2000r. beda pasowac felgii stalowe 15 z alfy 147??
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam

oczywiście ten sam rozstaw śrub :D

tak będą, rozstaw śrub jest ten sam, nawet z alfy 145 i 146 będą pasowac. Ja osobiście ostatnio kupiłem używki z modelu 146 i pasują.

jak mogą pasować felgi ze 145 do 156 ??????????? przecież 145 ma felgi na 4 śruby a 156 na 5 śrub

jak mogą pasować felgi ze 145 do 156 ??????????? przecież 145 ma felgi na 4 śruby a 156 na 5 śrub

ja mam na 5 śrub :D w aukcji było napisane, że pochodzą ze 145, ale wymiarami zgadzają się ze 156, a zresztą mam je już zamontowane

szczerze, to żadne felgi stalowe nie pasują do 156 ;)

wiadomo, najlepiej aluski też na zime, ale się nie sprawdzają poza wyglądem wizualnym. Będziesz chciał jechać w góry, okaże się, że jest tam bardzo dużo śniegu i trzeba łańcuchy zakładać....

Będziesz chciał jechać w góry, okaże się, że jest tam bardzo dużo śniegu i trzeba łańcuchy zakładać....
eee tam, trzeba dobrać takie "łańcuchy", żeby felg nie niszczyły... Ehh, aż mi się przypomniało jak we fiacie porwało mi 2 nadkola i zderzak. Już więcej łańcuchów nie założyłem :)

Amortyzatory
Powrót