• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Felgi stalowe do 145 1.8 TS

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Tuti

Super moderator
Członek ekipy
Auto
Giulia 2.0 Turbo 200KM '17
Namierzylem felgi 15 cali 4x98 szerokosc 5 cali. Napisalem do goscia zeby zmierzyl otwor centralny (ten gdzie wchodza hamulce) i odpisal ze ma 32-33 cm...
Moje tarcze maja 284 mm, zmierzylem linijka ile maja tarcze z zaciskami, wyszlo mi 30 cm,moze 1-2 cm wiecej.
I co mam o tym myslec? Nie chce kupowac na marne, szukam tych felg juz od jakiegos czasu. Ten gosc chce sprzedac komplet za 200 zl, ta cena by mi odpowiadala...

jak chcesz ta ja ci takie same alufelgi jak ty masz za 200zl sprzedac bo napewno do zimowek potrzebujesz.a o tych stalowych to beda napewno takie bo tez u siebie sprawdzalem i tylesamo wychodzi ale potarguj sie jeszcze troche

na alusach wychodzi Ci srednica otworu centralnego 32 cm?
bo na moich alusach jest to 37 cm...

a stalowki potrzebne mi zeby zrobic zbieznosc w mojej wiosce, na moje alusy nie maja gdzie zaczepic... ale na zimowki w przyszlym roku sie przydadza :)

Amortyzatory
Powrót