• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Felgi do AR156

KornelPL

Nowy
Auto
AR 156 1.8 TS 140KM 2001/2002 - była. 159 2.2 JTS - jest.
witam. Czy stalowki 15" o tych parametrach beda pasowac do AR156 sedan

6Jx15 ET49.5 4x98x58

I druga sporawa dla ktorej nie bede zakladal osobnego tematu zeby nie zasmiecac forum. Bylbym bardzo wdziecznyt gdyby ktos podal mi wymiary plecionki/lacznika elastycznego do AR156 sedan (chodzi o ta czesc ukladu wydechowego). Pozdrawiam wszystkich.

Jeżeli chodzi o plecionkę, to wymieniałem u siebie i wymiary to 55mmX280mm. Wprawdzie ja mam 2,0, a Ty 1,8, ale sprawdziłem i dwururka z tym łącznikiem jest taka sama w 1,8 i 2,0.

Amortyzatory
Powrót