[146] elementy zawieszenia

Jankes21

Nowy
Auto
Alfa 146 1.6 TS
Witam. Panowie szukałem u wujka google ale niestety nie posiadał odpowiedzi na moje pytanie więc zwracam się do was. Potrzebuje jakiś opis, zdjęcie z elementami zawieszenia na przód i tył do alfa 146 mniej więcej taki jaki ma pan w motoryzacyjnym w książce, potrzebuję wszystko zakupić do reanimacji auta, wiem że nie którzy pomyślą że mogę iść po prostu do sklepu i powiedzieć poproszę komplet na tył i przód ale wole popatrzeć sam na necie i ewentualnie kopic coś lepszego. I jeszcze jedno pytanie jak myślicie warto podarować alfie rozpórkę zawieszenia?

zbytnio mi nie pomogliście patrzyłem na iparts juz wcześniej. no to może jest jakis mechanik na forum który napisze mi jakie części wchodzą w skład tylnego i przedniego zawieszenia? A co powiedzie na temat tej rospurki?

jest na forum serwisowka do tego auta, ty chcesz fotek ale czy dam ci fotke tylnego amora od 146 czy od BMW serii 5 to i tak pewnie nie poznasz. chcesz pełną reanimacje proszę bardzo potrzebujesz jedynie: nowych wachaczy koncowek drazkow, koncowek stabilizatora, amoryzatorów, oslon amorów, spreżyn poduszek i gum amortyzatora. na tył zestaw naprawczy wachaczy amorki sprezyny

- - - Updated - - -

wszystko co potrzebujesz znajdziesz w ePer fiat. nie mam linku pod ręką ale wujek google ppmoże

Tu masz kompleksowa odpowiedz tak naprawde.

Ps fenix miło widzieć kolege z UKP

Amortyzatory
Powrót